‘Doğal adayım’

Yayınlama: 10.01.2023
317
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile İnegöl’deki basın mensupları ile bir araya geldiği programda açıklamalarda bulunarak, “Doğal adayım”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile İnegöl’deki basın mensuplarını Güce Otel’de kahvaltıda ağırlayan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, burada önemli açıklamalarda bulundu.

İnegöl’de gündeme gelmemesine rağmen olayın arka yüzünden emek harcadıklarını belirten Gürel, “İşin arka tarafından gerçekten çalışıyoruz” dedi.






İnegöl’ün eksi ve artılarının farkında olduklarını belirten Gürel, özellikle İnegöl Devlet Hastanesi ile ilgili bazı bilgileri basın mensupları ile paylaştı.

İnegöl’de devam eden çalışmalar olduğunu ve Milletvekili olması durumunda yeni çalışmalara da imza atacağını belirten Gürel, bu konuların şimdi değil, seçimin ardından konuşmak istediğini de sözlerine ekledi.

İnegöl’ün il olması gerektiği noktasında sorulan soru üzerine ise Gürel, her şeyin bir zamanı olduğunu ve İnegöl’ün de zamanı geldiğinde mutlaka il olacağını belirtti.

Seçim sürecine girildiğinin belirtilmesi ve adaylıkla ilgili soruya ise Gürel, “Partimin doğal adayımım’ ifadeleri ile cevap verdi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş