Doğal Yaşam Çiftliği’ne ziyaretçi akını

Alibeyköy’de bulunan İnegöl Doğal Yaşam Çiftliği, hizmete açıldı. İnegöllü vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği doğal yaşam çiftliğinin önümüzdeki günlerde açılışının gerçekleştirileceği öğrenildi.

Yayınlama: 19.04.2018
2.205
A+
A-

İçerisinde geyik, maymun, inek, at, güvercin, kuzu ve kümes hayvanları bulunan, çocukların doğal yaşamı yerinde görmesi ve bu ortamdan uzak kalmaması için kurulan, ebeveynlerin de çocuklarını rahatça doğaya bırakabilecekleri İnegöl Doğal Yaşam Çiftliği ziyaretçi akınına uğruyor.

 

Her geçen gün ilginin arttığı İnegöl Doğal Yaşam Çiftliği bütün yaş gruplarına hitap ederken, özellikle ilçemizde bulunan okulların ilgisi daha fazla oldu. Hafta içi hemen hemen her gün randevu alan okullar, çiftliği ziyaret ederek çocukların doğa ile iç içe olmasını sağlıyor.






 

Çiftlik içerisinde bulunan restoran vatandaşların damak tadına hitap ederken, ‘Kendin pişir kendin ye’ sloganı ile vatandaşların talepleri halinde kendilerinin de et ürünlerini pişirebilecek.

 

Temiz havası ve yeşillendirilmiş çehresi ile İnegöllülere hitap eden İnegöl Doğal Yaşam Çiftliği’nin, önümüzdeki günlerde resmi açılış töreninin gerçekleştirileceği öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş