DOĞUBAYAZIT’TA MEHMETÇİK İLE SAHUR

Ağrı Valisi Musa Işın, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Doğubayazıt Belediye Başkanvekili Kaymakam Ulaş Akhan ile birlikte Doğubayazıt ilçesindeki Suluçem Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek, askerlerle sahur yaptı.

Yayınlama: 12.06.2017
761
A+
A-

 

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın koordinatör olarak atandığı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde “İki Şehir Tek Yürek” sloganı adı altında yüreklerin aynı sofra etrafında birleştiği iftar programı sonrası, Doğubayazıt ilçesindeki Suluçem Jandarma Karakolu ziyaret edilerek, ay-yıldızlı bayrağın ilelebet dalgalanması için canlarını vermeye hazır olan askerlerle sahur yapıldı.

 






SİZLER KUTSAL VATANIMIZI, BAYRAĞIMIZI, EZANIMIZI KORUYORSUNUZ

“Yarınlarımızın daha aydınlık olması için sınır boylarında görevlerini can siperane bir şekilde yerine getiren Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzdan dolayı çok mutluluğuz” diyerek sözlerine başlayan Ağrı valisi Musa Işın, Mehmetçik’in terör ve eşkıyaya karşı ulvi bir görevi yerine getirdiğini belirterek “Sizler burada bedeninizi, vücudunuzu ortaya koyarak kutsal vatanımızı, bayrağımızı, ezanımızı koruyorsunuz. Allah sizi var etsin. 80 milyon insan sizin sayenizde yatağında rahat uyumakta, çocuklarını okula göndermekte ve ticaretini yapmaktadır. Allah’a şükürler olsun ki normal hayatımıza devam ediyoruz.” dedi.

“DİMDİK AYAKTAYIZ”

Birlik ve beraberlik mesajları veren Vali Işın, “Vatanımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağız. Ezanımızı susturmayacağız, bayrağımızı indirtmeyeceğiz. 80 milyon kardeştir. İnegöl ile Doğubayazıt kardeştir. Kocaeli ile Ağrı kardeştir. Ankara ile Van kardeştir. Hiç kimse bizi birbirimizden ayıramayacaktır. Hiç kimse boş heveslere kapılmasın. Bu millet büyük bir millettir, eşkıyaya, hayduda, bir avuç çapulcuya pabuç bırakmamıştır, bırakmayacaktır. İnşallah kısa zamanda bu topraklarda terör örgütünün hiçbir haini kalmayacaktır. Duaların kabul olduğu bir aydayız. Cenabıhak milletimizi, devletimizi korusun, ezanımızı susturmasın. Vatanımıza göz diken içerideki ve dışarıdaki bütün düşmanları kahru perişan etsin. Dimdik ayaktayız, hiçbir şey bizi korkutmayacak ve yıldırmayacaktır” diye konuştu.

 

ÜLKEMİZİ HİÇ BİR GÜÇ BÖLEMEYECEK PARÇALAMAYACAK

Mehmetçik ile yapılan sahur programında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Kardeşlik bağlarının güçlendiği, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği bugünlerde tüm dünyaya güçlü Türkiye’nin mesajını veren askerlerimizin yanında olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Onların var olması demek, bizim var olmamız demek. 1000 yıldır bu topraklarda kardeşçe, dostça yaşayan bu aziz milleti Allah’ın izniyle hiçbir güç bölemeyecek, parçalamayacak. Devletimiz, tüm gücüyle, sivil iradesiyle, askeriyle burada. Bu vatan topraklarında huzurun, barışın ve güvenliğin yılmaz bekçisi olan Mehmetçiğimize görevlerinde sonsuz başarılar diler, vatan, millet ve bayrak uğrunda canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

 

ASKERLERLE SOHBET

Sahurun ardından, Vali Işın,  beraberindeki İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, Doğubayazıt Belediye Başkanvekili Kaymakam Ulaş Akhan, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte koğuşları tek tek gezerek askerlerle sohbet etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş