Doğugücü son dakikada kazandı

Doğugücüspor, Kurtuluşspor sahasında ikinci yarının ilk maçında İznikspor ile karşılaştı. Yeni transferlerin forma giydiği maçı Doğugücüspor, 2-1 kazandı.

Yayınlama: 08.01.2018
852
A+
A-

Havanında güzel olmasının etkisi ile İnegöllü spor severler ve Doğugücüspor taraftarları tribünleri tamamen doldurdu. Doğugücüspor ilk yarıda tutuk bir oyun sergilemesine rağmen, ikinci yarıda üstün bir futbol oynadı. Rakip takım kontrataktan 58.dakikada öne geçti, fakat Doğugücüspor 5 dakika sonra bu gole karşılık verdi. Golden sonra oyunu tamamen karşı tarafa yıkan ev sahibi ekip, aradığı golü son dakikada buldu ve haftayı 3 puanla kazanan taraf oldu.

 

Doğugücü’nün baskı uyguladığı dakikakalar da, kontrataktan yakaladığı topla Doğugücüspor ceza alanı içine atılan topla buluşan Fatih, Penaltı noktasında kalecinin solundan topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.






 

Yediği golden sonra rakip kaleye baskı kuran doğugücüspor aradığı golü 63. dakikada buldu. Doğgücüspor atağında defansın uzaklaştırmaya çalıştığı top Doğugücüsporlu futbolculara yeniden atak oldu. Ceza alanı dışından, kale içine yapılan ortada topa mükemmel bir şekilde yükselen yeni transfer Birindar, defansın ve kalecinin üstünden topu kafa ile ağlara gönderdi. İlk maçında golle buluşan Birindar maçı 1-1 getirmiş oldu.

 

90.dakikada Doğugücüspor atağında, korner çizgisine yakın noktada ceza alanı içine yapılan ortaya, Osman ayağını uzatarak topu ağlarla buluşturdu. Son dakikada gelen bu golden sonra başka gol gelmeyince Doğugücüspor ikinci yarının ilk maçını kazanarak, 2.devreye moralli başlamış oldu.

 

DOĞUGÜCÜSPOR 2 – 1 İZNİKSPOR

SAHA: İnegöl Kurtuluşspor Sahası

HAKEMLER: Ziya Tatoğlu 7, Hakan Özler 7, Gökhan Demir 7

DOĞUGÜCÜSPOR: İbrahim 6, Hakan 6 (Dk.87 Hamza ?), Emre 6, Erkan 6, Özgür 6, Tuğberk 6, Osman 7, Muhammet 7, Ömer 6 (dk.65 Tolga 5), Birindar 7, M.Mevdudi 7

Antrenör: Selahattin Esen

İZNİKSPOR: Murat Can 4, Şaban 4, Ceyhan 4, Emre 4, Melih 4, Mustafa 4 (Dk.87 Hakan ?), Semih 4, Fatih 5, Mustafa 4, Zafer 3 (Dk.65 Ali 3), Osman 3

Antrenör: Kadir Cengiz

Sarı Kartlar: Dk.41 Emre, Dk.80 Sarı (iznikspor)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş