Dumlupınarlı öğrencilerden ‘çevre’ etkinliği

Yayınlama: 08.06.2023
183
A+
A-

Dumlupınar Ortaokulu’nda öğrenim gören yaklaşık 100 öğrenci ve öğretmenleri, Dünya Çevre Günü’ne dikkat çekmek için Kuğulu Park mevkiinde hummalı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

Dünya Çevre Günü nedeni ile yurt genelinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilirken, İnegöl’de de farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor.








 

Dünya Çevre Günü’nde Kuğulu Park mevkiinde etraftaki çöpleri toplayan Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri, ‘çevreyi temiz tutalım’ mesajı verdi.

100 öğrenci ve öğretmenler ile gerçekleştirilen temizlik çalışmasının ardından açıklamalarda bulunan Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hayrettin Doğan, şu ifadeleri kullandı:

“Dünya Çevre Günü münasebeti ile Dumlupınar Ortaokulu olarak bugün Kuğulu Park civarında temizlik yaptık. Öğrencilerimizin gönüllülük esası ile bu temizlik işini başarıyla yerine getirdik. Bir duyarlılık hemde bir farkındalık gösterisi olarak buradayız. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoru. Dünya Çevre Günü bir gün değil her gün çevre günü olsun. Çevremizi temizi temiz tutalım”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.