DUYGU YüKLü PROGRAM

‘Anneler Günü’ nedeni ile Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir dizi program gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programda duygu dolu anlar yaşanırken, öğrencilerin skeçleri ve konuşmaları programa damga vurdu.

Yayınlama: 17.05.2019
1.095
A+
A-

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Anneler Günü nedeni ile bir dizi program gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Düzenlenen programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Doğlar Dağ, “1955 Yılından beri Türkiye’de Mayıs ayının 2. pazarı Anneler Günü olarak kutlanmaktadır. Her canlı türündeki annenin, kendi yavrusunu canından sok sevdiğini söylemeye, bilmiyorum gerek var mı?… Karnında 9 ay taşıdığı, süt verip altını temizlediği, her türlü bakımını yapıp başucunda uykusuz geceler geçirdiği yavrusunu her anne hiç karşılık beklemeden sever. İşte bundandır ki; her gün anneler günüdür. Baldan tatlı dilleri ile sözün en güzelini, gül yüzleri ile yüzün en güzelini, fedakarlıkları ve sevgileri ile cennet kokulu annelerimiz her daim  başımızın tacıdır. 9 Ay emanetlerin en kıymetlisini ve yüklerin ağırını taşır. Bir ömür devam eder taşımaya. Gözünden bile sakınır ama öyle anneler vardır ki; onların yükü, yüklerin  ağırı, en şeflisidir ve onlar hepimizin baş tacı; Şehit annelerimizdir. Başta Şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin gününü kutluyorum. Anne; cennetten bir adım ve anne cennete bir adım. Allah hepimizi, anne duası alan evlatlardan eylesin. Allah, hepimizi dualarımızı eksik etmediğimiz, vatanına milletine ailesine hayırlı evlat sahibi olanlardan eylesin. Son olarak diyorum ki; bir gün değil, bir ömür hizmet etsek haklarını ödeyemeyeceğimiz, bereketli pamuk ellere, sıcacık yüreklere sahip anneler, sevgi hep yanınızda olsun” dedi.






 

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Doğlar Dağ’ın konuşmalarının ardından, öğrencilerin düzenlediği Skeç başladı. Skeç’te anne şefkati ve çocuklarına olan sevgisi işlendi.

 

Skecin ardından okul öğretmenleri saz eşliğinde şarkı söyledi. Daha sonra ise yine okul öğrencilerinin anneler günü nedeni ile hazırladıkları gösteri izleyenlerle buluştu.

 

Öğrencilerin annelerle ilgili sözleri, salondaki katılımcıların duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu. Program öğrencilerin gösterileri ile devam ederken, güzel anlar yaşandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş