EĞİTİM KAMPI İÇİN DOSTUM’U TERCİH ETTİLER

İstanbul merkezli kurulan ve üniversite öğrencileri tarafından sosyal farkındalık alanında faaliyetlerini sürdüren ‘Bir Küçük Mucize’ isimli dernek üyeleri eğitmen kampı için bu yıl Doğa Sporları ve Turzim Merkezi’ni tercih etti.

Yayınlama: 13.03.2020
596
A+
A-

İstabul’da üniversite öğrencileri tarafından kurulan ve Türkiye’nin bir çok şehrinde sosyal farkındalık faaliyetlerini sürdüren ‘Bir Küçük Mucize’ isimli dernek üyeleri eğitmen eğitimleri için düzenleyecekleri kampı bu yıl Doğa Sporları ve Turzim Merkezi’nde (DOSTUM) gerçekleştirdi.

 

İstanbul ve Bulgaristan’dan gelen eğitici ve eğitmenler yaklaşık 15 gün boyunca Doğa Sporları ve Turzim Merkezi’nde kampa girdi.






 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban akşam saatlerinde üniversite öğrencilerini ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

 

Başkan Taban öğrencilere İnegöl’de yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgiler vererek, İnegöl’ün kültürel ve sosyal alanlarını anlattı.

 

Öğrenciler ise ilk geldikleri an itibariyle Doğa Sporları ve Turzim Merkezi’nde en iyi şekilde misafir edildiklerini belirterek, bungalov evlerinin güzel olduğunu ancak daha fazla bungalov evinin olması gerektiğini bildirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş