El emeğinden kütüphane

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 20-21 Şubat tarihleri arasında sergilenen ‘El Emeğinden Kütüphane Kurmak’ sergisi büyük ilgi gördü.

Yayınlama: 27.02.2018
670
A+
A-

Okulda oluşturulan Koşulsuz İyilik Topluluğu’nun kendi el emekleriyle oluşturdukları ürünlerin sergilendiği ve satışa sunulduğu serginin açılışına Kaymakam Ali Akça, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürü Ali Doğru, okul müdürleri ve çeşitli STK başkanları katıldı.

 

Okul Müdürü Mahmut Alpir, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ilçemize ve ülkemize değer katmaya devam ettiğini belirterek, “Öğrencilerimizin üretme ve yardımlaşma konusundaki gayretlerinden çok memnunum” dedi






 

Kasım ayından itibaren sergi faaliyetlerine başladıklarını ifade eden proje sorumlusu Edebiyat öğretmeni Fatma Horata ise, öğrencilerin dört ay boyunca ürünlerin ortaya çıkarılmasında gönüllü olarak canla başla çalıştıklarını belirtti.

 

Sergide satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelirle Deydinler Köyü Dr. Emin Acar İlkokulu ve Ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulunuldu.

 

Koşulsuz İyilik Topluluğu öğrencileri, projenin önümüzdeki yıllarda daha da geliştirilerek devam edeceğini ifade ettiler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş