‘ELEKTRİK’ SIKINTISI BİTMİYOR

İnegöl’e bağlı kırsal Sungurpaşa ve Boğazköy mahallelerinde sık sık elektriklerin kesilmesi nedeni ile mahalle sakinlerinin elektrikli eşyaları bozulmaya başladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan bir vatandaş ise, “Barajın yanındayız, elektriğimiz gidiyor” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Yayınlama: 29.06.2020
3.416
A+
A-

Sungurpaşa ve Boğazköy mahallelerinde sık sık elektriklerin kesilmesi nedeni ile vatandaşların elektrikli eşyaları bozulmaya başladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan vatandaşlar, sık sık elektrik kesilmelerinden dolayı adeta isyan etti.

 

BIKTIK ARTIK






Bozaköy’de kıraathane işleten Mehmet Demir, şu ifadeleri kullandı:

 

“Ocağın yedeği patladı. Geçen televizyonun uydusu yandı. Elektrik gelip gidiyor, gelip gidiyor biz bıktık artık. Ödeme günü geldiği zaman ödememizi yansıyoruz. Elektrikler gidince bizim her şeyimiz bitiyor. Baksınlar devamlı benim numaramı görürler”

 

BARAJIN YANINDAYIZ, ELEKTRİĞİMİZ GİDİYOR

Elektrik kesintilerinin giderilme süreci ile ilgili bilgi veren Demir, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Bazen yarım saat, zaten 3 saat, bazen 4 saat. Hiç belli olmuyor. Barajın yanındayız, elektriğimiz gidiyor. Bu nasıl bir çözüm anlayamadım”

 

ÇAMAŞIR MAKİNEM, BUZDOLABIM, BULAŞIK MAKİNEM, TELEVİZYONUM DAHİ YANDI

Boğazköy sakinlerinden İbrahim Tetik ise, “Bizim Akçapınar’dan gelen bir hattımız var. Yenişehir’in Çayırlı Köyü, Boğazköy ve Sungurpaşa hattının eski hat olduğu söyleniliyor. Defalarca dilekçe verilmesine rağmen, Limak Uludağ şirketine dilekçe verilmesine rağmen kulak ardı yapıldı. Sık sık elektrik kesilmeleri oldu. Benim evimde çamaşır makinem, buzdolabım, bulaşık makinem, televizyonum dahi yandı. Bunları ben İnegöl’de şirkete dile getirdiğim zaman, oradaki arkadaşlar, ‘Abi biz incelememizi yapıyoruz, o tarihlerde bizim böyle bir kesintimiz yok’ diyorlar. Peki, bizim bu buzdolabımızın, çamaşır makinemizin bozulması neden oluyor?” ifadelerini kullandı.

 

ELEKTRONİK EŞYALAR BOZULUYOR

Sungurpaşa Mahallesi sakinlerinden Rasim Türkan ise, “Biz sabah kalkıyoruz, tam milletin hayvanları salacağı zaman elektrik yok. Elektriklerimiz çok sık sık gidiyor. Akşam saatlerinde yine elektrik sıkıntısı. Arıyoruz arıza gözükmüyor. Televizyonu bozulan da oldu, dolabı bozulan da oldu. Elektrikler gidip geldiği için böyle olaylar oluyor”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş