ELEKTRİKÇİLERDEN 7. İFTAR

İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası Geleneksel İftar Programının yedincisi geçtiğimiz Cuma günü Kasap Ali Köftecisi’nde düzenlendi.

Yayınlama: 11.06.2017
815
A+
A-

 

İftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İnegöl Esnaf ve Sanatkâr Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Orhan Tanhan, bazı okul müdürleri, esnaf oda başkanları ile oda üyeleri katıldı.

 






İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası Başkanı Yakup Ulama, “Odamızın Geleneksel 7’nci iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik amacıyla verdiğimiz bu iftarımızı sizlere birlikte yemekten gurur ve onur duyuyoruz. Yönetim kurulum adına sizlere hoş geldiniz diyorum. Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “Soframızı güzel bir şekilde donatıp, birlik ve beraberlik içinde iftarlarımızı açıyoruz. Arkasından dualarımızı ediyoruz. Allah’a çok şükür ki, ülkemizde ve şehrimizde sofrasında eksiği olan yok diyebiliriz. Ama tabi bizim kadar şanslı olmayanlarda var. Dolayısıyla ben burada şu hazirundan ve yemekten şunu anlıyorum; Allah’a şükür ki, birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Hepimiz bir aradayız. Tüm meslektaşlar bir araya gelmişler ve davete icabet etmişler. Dolayısıyla ben bu birlik ve beraberliğin ilelebet devam etmesini arzu ediyorum. Öncelikle huzurumuz olacak. Huzurumuz olursa bereket ve iş olur. Bu aile hayatımıza da yansır. Ülkenin kalkınmasına da yansır. Dolayısıyla bir ve beraber olmaya azami ölçüde dikkat etmek durumundayız. Ben iftar programını düzenleyen başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş