EMNİYET SÜRÜCÜLERİ BİLGİLENDİRDİ

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Ekipleri, Trafik Haftası kapsamında İstiklal Caddesi üzerinde araçları durdurarak, sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.

Yayınlama: 06.05.2020
675
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, Trafik Haftası kapsamında İstiklal Caddesi üzerinde bir uygulama gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen uygulama kapsamında emniyet ekipleri vatandaşlara trafik kurallarını anlatarak, onlara bilgilendirici broşürler dağıttı.

 

Öte yandan ekipleri sadece broşür dağıtımını değil, aynı zamanda dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirsü Kovid-19 nedeni ile sürücülerin ateşlerini de ölçüyor.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlisi Komiser Ramazan Görenekli, “Herkese sağlıklı günler diliyorum. Evlerimizde kalmamız önemli fakat dışarıya çıktığımız zaman da trafiğin bazı kuralları var. Bunlara uymak zorundayız. 2-8 Mayıs Trafik Hatfası’ndan dolayı bu kuralları vatandaşa tekrardan hatırlattık. Covid-19 ne kadar tehlikeliyse trafik kazalarından oluşan yaralanma ve ölümler de o kadar tehlikeli. Şehir içindeyken hızımız belli bir seviyede olmalı, telefonla konuşmamalıyız, yayalara öncelik vermeliyiz, ışıklı sinyalizasyon sistemlerine uymalıyız. Kısacası kendi hayatımız için ve başkalarının hayatı için trafik kurallarına uymak zorundayız” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş