Engeller birlikte aşılacak

İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe, İnegöl genelinde kullanılmayan hasta yatağı, tekerlekli sandalye ve çeşitli hasta medikal malzemeleri toplanarak, tamir edildikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz verilecek.

Yayınlama: 01.03.2021
390
A+
A-

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Yasin Altuntepe, şu ifadelere yer verd:

 

“İnegöl Hastane Derneği olarak yeni sosyal sorumluluk projemizi tanıtmak istiyoruz. İnegöl Hastane Derneği, kuruluşundan bu yana sağlık kahramanlarına sağladığı desteklerle onların sıkıntılarını, sorunları ve en önemlisi de pandemi sürecinde zorlu görevlerinde sağlık çalışanlarımızın hiçbir zaman yalnız olmadıklarını göstermek için faaliyetlerine devam ediyor. Dünyanın zor zamanlardan geçtiği pandemi döneminde İnegöl’de dayanışma ruhu ile pandeminin gerçek kahramanları sağlık çalışanlarının çeşitli desteklerle yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. İnegöl Hastane Derneği olarak sorumluluklarımızın, sağlık çalışanlarımızla sınırlı kalmaması ve toplumun her kesiminden yardıma muhtaç vatandaşlarımızın da yanlarında olmak adına, sosyal sorumluk projesi başlattık. Bizlere gelen yoğun talepler doğrultusunda medikal malzemelere ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. Özellikle ekonomik durumu olmayan vatandaşlarımıza destek olmak maksadıyla bu projeyi başlatmış bulunmaktayız.








 

Engelsiz Dayanışma adını verdiğimiz projemiz kapsamında, İnegöllü yardıma muhtaç vatandaşlarımızın; eksiklerini gidermek için başlattığımız projeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hemşehrilerimizin evlerinde âtıl durumda kalan hasta yatağı, tekerlekli sandalye ve çeşitli hasta medikal malzemelerine talip olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu araçları evlerinizden alarak, gerekli bakımlarını ve temizliklerini yaptıktan sonra ihtiyacı olan kişilere ücretsiz olarak vermeyi hedefliyoruz.

 

Daha önceden kullandığınız ancak çeşitli sebeplerle şu an kullanılmayan engelli araç gereçlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak, projemizin temelini oluşturuyor. Evinizde, ofisinizde, deponuzda veya çeşitli yerlerde kullanılmayan, ihtiyaç fazlası, engelli ve yatalak hasta vatandaşlarımızın ihtiyacı olan araçları bizlere ulaştırmanızı sizlerden talep ediyoruz. İHD olarak İnegöl’de bu araçlara ulaşamayan birçok vatandaşımızın olduğunu, bize gelen talepler doğrultusunda biliyoruz. ‘Engelsiz Dayanışma’ sosyal sorumluluk projemizle ihtiyaç sahiplerini tespit ederek bu araçları ulaştırmak için çalışacağız.

 

Diğer sosyal sorumluluk projelerimizde olduğu gibi İnegöl esnafımızın, İnegöllü hayırseverlerimizin, bu projemize desteklerini esirgemeyeceklerini biliyoruz. Engelleri beraber aşmak dileğiyle sözlerime son verirken, ‘Engelsiz Dayanışma’ projemizin tüm İnegöl’e hayırlı olmasını diler, desteklerinizi bekleriz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.