Eniştenin Suçu Ne tiyatrosu ilgi gördü

Gemlik Belediyesi ve Gemlik İnegöllüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile birlikte Uğultu Tiyatro Topluluğu’nun organize ettiği “Eniştenin Suçu Ne?” isimli tiyatro oyunu Gemlik’te büyük ilgi gördü.

Yayınlama: 07.01.2019
1.121
A+
A-

Geçtiğimiz hafta hizmete giren Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu izleyiciden tam not alırken, kültür merkezinde ilk sahnelenen tiyatro oyunu olarak kayıtlara geçti.

 

700 kişilik kapasitesi ile Gemlik’in en büyük kültür merkezi olma özelliğini de taşıyan Cemil Meriç Kültür Merkezi Gemlikli tiyatro severlere yetmedi ek sandalyeler konuldu. Tiyatro oyununa siyasetçiler, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları da büyük ilgi gösterdi.






 

Komedi türündeki tiyatro oyunu güncel olayları mizahi bir dille ele alırken, izleyiciyi de gülmekten kırdı geçirdi.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya’nın da ana haber spikeri olarak rol aldığı tiyatro oyunu izleyici tarafından sürekli alkışlanırken, oyunun sonunda hem oyuncu hem de oyunun yönetmeni olan Uğur Polat’ın tekerlekli sandalye ile selamlamaya çıkması kısa süreli şaşkınlık yarattı. Bu kadar başarılı ve komik bir oyunda hem başrol oynadığı için hem de oyunu yönettiği için büyük takdir toplayan Polat, dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Gecenin sonunda hem Gemlik halkına hem de oyunda emeği geçen herkese teşekkür eden Gemlik İnegöllüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Şen, oyunun yönetmeni Uğur Polat’a plaket takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş