ENSARLI GENÇLER DOYASIYA EĞLENDi

İnegöl Ensar Vakfında her yıl geleneksel olarak çocuklar için düzenlenen Hacivat Karagöz Orta Oyunu bu yıl da gerçekleştirildi.

Yayınlama: 23.05.2019
557
A+
A-

Vakıf bahçesinde düzenlenen programda tarihi Hacivat Karagöz Orta Oyunu, çocuklar tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Renkli anların yaşandığı gösteride çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Düzenlenen programla ilgili açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı İnegöl Şubesi Başkanı Fatih Bayram; “Öncelikle Ramazan-ı Şerif ayımız İnegöl’ümüze, ülkemize ve bütün Ümmet-i Muhammed’e hayırlı ve mübarek olsun. Mübarek Ramazan-ı Şerif’te biliyorsunuz ibadetlerimizin yanında çocuklarımız için de Ensar Vakfı’nda bu tür etkinliklerle güzelliklerle buluşturuyoruz. Volkan Derman hocamız sağolsun müthiş bir performansla Hacivat Karagöz Orta Oyunu’nu sergiledi ve çocuklar inanılmaz mutlu oldu. Geleneksel olarak her sene Hacivat Karagöz Orta Oyunu’nu gençlerle bir araya gelerek bir nevi eski Ramazanları tekrar yaşatmaya çalışıyoruz. Buradan bütün İnegöl halkına sesleniyoruz; müminler için kurtuluş ayı olan bu mübarek ayda inşallah birbirimizi kırmayalım ve birbirimizle yardımlaşalım. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.








 

Programın ardından soru cevap şeklinde miniklere hediyeler ve ikramlarda da bulunuldu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.