ERBAKAN İSTANBUL’DA ANILACAK İNEGÖL’DEN ÜCRETSİZ OTOTBÜS KALDIRILACAK

Necmettin Erbakan Vakfı İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. yıldönümü nedeni ile İstanbul Abdi İpekçi Arena’da anma tereni gerçekleştirileceğini ve bu programa ilçe halkının da katılım göstermesi için vakıf binası önünden ücretsiz otobüs kaldıracaklarını ifade etti.

Yayınlama: 03.03.2017
796
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Necmettin Erbakan Vakfı İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, şu ifadeleri kullandı: “Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 6. yılında, sevgi, hasret, dua ve  rahmetle anıyoruz.  Mekanın cennet olsun. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı olarak  4 Mart  2017  Cumartesi günü,  İstanbul Abdi İpekçi Arena’da ‘Aldanmayan-Aldatmayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ adıyla anma programı gerçekleştirilecektir. Bu anma ve anlama programımızda, ömrünü İslam davasına adamış, bu yolda çalışmış, gayret etmiş, çilelere katlanmış, birlikte çalıştığı dava erlerine değil tüm şer odaklarını  ve oklarını kendi üzerine çekmiş,  fedakar, cefakar, cesur, malı ve canı ile cihat eden bir mücahit, devlet adamı, şefkat  ve merhamet çınarı, tarihe damgasını vurmuş büyük bir lider, ümmet sevdalısı ve her şeyden öte iyi bir Müslüman ve iyi bir kuldan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dan, davasından ve sevdasından bahsedeceğiz, yad edeceğiz, anacağız”

 

Nasıl bir lideri anacağız ? ‘Rüzgara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır”  diyen bir lideri anacağız. ‘Akıl, bir işin sonunu düşünmektir. Yani kârını, zararını çok iyi hesap ederek bir işe girişmektir. Çünkü son pişmanlık para etmeyecektir. Ve ah keşke sözleri, akılsızlığın neticesidir’ diyen bir lideri anacağız. ‘Allahın rızası, ordu içindeki zahiri rütbe ve rağbete göre değil, üstlendiği görevi üstün bir gayret ve samimiyetle, canla-başla yapmaya bağlıdır’ diyen bir lideri anacağız. ‘Batıl tarafına ve düşmanlarımıza, bizden daha çok imkân ve fırsat verilmesi ve çok çeşitli cephelerden bize hücuma geçilmesi Müslümanlar için bir rahmet ve fazilet sebebidir’ diyen bir lideri anacağız. ‘Bizim meşhur misalimizle her yerde söylediğimiz gibi ne yaparsa yapsınlar; hangi oyunları oynarlarsa oynasınlar hepsi yok olup gideceklerdir. Ve Allah nurunu onlar istese de istemese de tamamlayacaklardır’ diyen bir lideri anacağız”






 

“Bu tarihi gecede Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan‘ın Milli Görüş’ün anlaşılmasına  ışık tutacak konuşması da ayrı bir önem arz edecektir.  Bu programımızı,  hayatı  boyunca davası için çalışan, ümmetin bilinçlenmesini sağlayan, baskıcı diktalara karşı mücadele etme düşüncesini Müslümanlara aşılayan, Müslümanların dertleriyle dertlenen, bir çiçekle baharı getiren,  büyük ilim, fikir ve dava adamını anmak ve anlamak üzere, büyük bir heyecanla ve büyük bir katılımla gerçekleştireceğiz. Programımıza İlçe Vakıf  binamızın önünden ücretsiz olarak otobüsler kaldırılacaktır. Bu vesile ile tüm halkımızı  gönülden davet ediyoruz” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş