Erbakan’ın yoluna baş koymak çilelidir, meşakkatlidir

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Salih Akmaz, Erbakan Haftası kapanışı nedeni ile açıklamalarda bulunarak, “Erbakan’ın yoluna baş koymak da elbette kolay değildir. Bu yol çilelidir, bu yol meşakkatlidir, bu yol dikenlidir” dedi.

Yayınlama: 06.03.2018
682
A+
A-

Ziyarette konuşan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, “16 Şubat tarihinde yaptığımız olağanüstü kongre ile göreve geldik. Bu kapsamda protokol ziyaretleri kapsamında sizi ziyaret etmek istedik. Yoğun programınıza rağmen bizleri kabul ettiğiniz için size yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Bizim hedefimiz ilçemize yakışan ve değer katan projelere imza atmaktır. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Sektörün tüm dinamiklerinin mühendisi, mimarı, tedarikçisinin içinde bulunduğu bir yönetim kurulu oluşturduk. İnegöl’de yapılacak projeler, altyapı çalışmaları, Akhisar Bölgesi’yle ilgili projeler ve İnegöl’ün marka şehir olması hususunda ortaklaşa yapılabilecek projelere imza atmak istiyoruz. Bu konuda her türlü önerilere açığız. İnşallah hep beraber daha yaşanılabilir bir İnegöl’ü inşa edeceğiz.”

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle sizlere yeni görevinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Kongre gecesi sizinle birlikteydik. Kongreye güzel bir katılım olmuştu. Gerçekten birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Başkada bir şeye ihtiyacımız yok. Bir ve beraber olursak, her şeyi yaşaracağımıza adım gibi eminim. Kendimizi her konuda yetiştirmemiz, geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sizlerin ortaya koyacağı eserler inşallah şehrimizde güzel eserler olarak anılacaktır. Ayrıca şehrin gelişimi konusunda da katkı koymuş olacaksınız. Biz her türlü öneriye açığız. Aynı masada hep birlikte oturup, İnegöl için hayırlı olan her türlü projeye destek vermeye hazırız. Ziyaretiniz için sizler tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum”










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.