Erbay için bu sözleri kullandı: ‘Çukur fenomeni’

Yayınlama: 17.01.2023
286
A+
A-

Deva Partisi İnegöl İlçe Başkan Vekili Olgun Çankaya, yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını açıkladı. Açıklamasında üstü kapalı İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay’ı eleştiren Çankaya, “Sosyal medya da çukur fenomenliği değil, memlekete gerçekten hizmet üretip, partimizin politikalarını en azimli şekilde halka ulaştıracak  yöneticilerle yan yana omuz omuza mücadeleme devam edeceğim” ifadelerini kullandı. Olgun’un açıklamalarının ardından, Deva Partisi’nden de karşı açıklama geldi.

Deva Partisi İnegöl İlçe Başkan Vekili Olgun Çankaya istifa etti. İstifa açıklamasında İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay’ı eleştiren Çankaya, Erbay için ‘Sosyal medyada çukur fenomenliği’ ifadelerini kullandı

Çankaya yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı;






“26 Nisan 2021 tarihinde kurucular kurulunda yer aldığım halkla ilişkiler, teşkilat işleri, eğitim politikaları başkanlıkları ve ilçe başkan vekilliği görevlerini yürüttüğüm Deva Partisi İnegöl yönetiminden bugün resmen ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bizden teveccühlerini esirgemeyen İnegöllü hemşerilerime partimizin kıymetli üyelerine birçok yönetim kurulu arkadaşıma ve değerli il yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel oluşumda yer almanın onurunu bizlere yaşatan kıymetli Genel Başkanımız Ali Babacan’a ayrıca minnettarım. Bundan sonraki süreçte üyelerini ve yönetimine hakkı ve doğruyu savunduğu için parti içerisinde Ali Babacan yalnızlığı yaşatmayacağına inanacağım. Koltuk sevdası gütmeden halk için halkın içinde olan, sosyal medya da çukur fenomenliği değil, memlekete gerçekten hizmet üretip, partimizin politikalarını en azimli şekilde halka ulaştıracak yöneticilerle yan yana omuz omuza mücadeleme devam edeceğim”

DEVA’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Çankaya’nın açıklamalarının ardından Deva Partisi’nden de karşı açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Partimizin ilçe teşkilatlanması çalışmaları esnasında aramızda yer almış fakat sonrasında 27.04.2022 tarihinde yönetim kurulu üyeliğinden kendi isteği ile istifa etmiş olan Sayın Olgun Çankaya`nın istifasını bugüne kadar işleme almama gerekçemiz, insan odaklı siyaset anlayışımızın tezahürü olarak hiçbir üyemizi kaybetmek istememiş olmamızdan kaynaklanmıştır. Fakat dün kendisinin basın yoluyla yaptığı açıklamada istifasını bugün tarafımıza iletmiş gibi göstermesi doğru olmadığı gibi 27.04.2022 tarihli istifası sonrası da hiçbir toplantımıza iştirak etmemiştir. Dolayısıyla Sayın Olgun Çankaya`nın yönetim kurulu üyeliğini bırakalı fiili olarak 9 ay olmuştur. Kendisine bundan sonraki hayatında esenlikler dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

RAHATSIZLIK VAR

Öte yandan Deva Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay’ın özellikle sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlardan bazı yöneticilerin de rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Bazı yöneticilerin dost ortamlarında Erbay’ın daha ciddi bir siyasi duruş ortaya koyması gerektiğini belirterek, rahatsızlıklarını dile getirdiği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş