ERDOĞAN BURSA’YA GELiYOR İNEGöL BURSA’YA AKIN EDECEK

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa Şehir Hastanesi ve Bursa-İzmir Otoyolu’nun açılışı için Bursa’ya geleceğini, İnegöllü vatandaşların da Cumhurbaşkanına olan teveccühü nedeni ile kendilerine sıkça talepte bulunduklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımızın talebine tepkisiz kalamazdık. Bu nedenle de 25 noktada ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımızı açılış noktasına taşıyacağız” dedi.

Yayınlama: 02.08.2019
1.104
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı bahis siteleri Mustafa Ersan, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’da  Şehir Hastanesi ve Bursa-İzmir Otoyolu’nun açılışını gerçekleştirecek. Değerli Cumhurbaşkanımıza biliyorsunuz teveccüh çok fazla. Bu nedenle de vatandaşlarımız bizleri sürekli gerek telefonla, gerekse sosyal medya üzerinde mesaj yağmuruna tuttu. Vatandaşlarımızın talebine tepkisiz kalamazdık. Bu nedenle de 25 noktada ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımızı açılış noktasına taşıyacağız” dedi.

 

Konuşmalarını sürdüren Ersan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ‘Mazlumları hamisi’ oluşunda yıllardan beridir bir mücadele altına girmiştir. Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımız tüm İslam coğrafyasının da bir nevi liderliğini üstlenmiştir. Bizlerde gönlümüze dokunan gönül insanı Cumhurbaşkanımızın Bursa’da yanında olacağız”






 

Ersan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Ben şimdiden otobüslerler Bursa’ya gelecek olan tüm vatandaşlarımızı yürekten kutluyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı herkesi otobüslerle ücretsiz bir şekilde açılış alanlarına gelmelerini bekliyorum. Çinili Camii, Ziraat Bankası, Baykoca AVM, Elegance Balo, Göçmen Camii, Esentepe Camii, Kurşunlu Belediye Ek Hizmet Binası, Huzur Mahallesi Yeşil Camii, Hacı Lutfullah Camii, Aşevi, Serhat Camii, Salı Pazarı, Akhisar Sağlık Ocağı, Osmaniye Ziraat Bankası, Fatih Camii, Mesudiye Asmalı Kahve, Samdağ Okulu, Cumhuriyet Mahallesi Karakolu, Fatih Mahallesi Karakolu, Tahtaköprü Camii, Üçevler Camii, Yeni Mahalle Merkez Camii, Yenice Mahallesi Akçaabat, Yeniceköy Belediye önü ve Cerrah Meydanından otobüsler kalkacaktır.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş