Erka Group, vidanjör hizmetleri vermeye başladı

Yayınlama: 31.03.2023
229
A+
A-

Türkiye’nin ve ilçemizin en önemli geri dönüşüm ve enerji işletmelerinden biri olan Erka Group, BUSKİ’den (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) aldığı yetki belgesi ile vidanjör hizmetlerini de vermeye başladı.

İlçemizde önemli enerji ve geri dönüşüm hizmetleri veren, gelecek yıllardaki planlamaları kapsamında ise üst düzey enerji sistemlerine büyük yatırımlar yapan Erka Group, BUSKİ’den (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) vidanjör hizmetlerinin yapılabilmesi için yetki belgesini aldı.

ERKA VİDANJÖR HİZMETİ DE VERECEK








Alınan yetki belgesi ile tıkanıklık olabilecek tüm yaşam alanlarında, sanayi atıkları, çamur atık, atık su, fosseptik çukuru çekme, bakteri nakliyesi, kanalizasyon açma işlemleri Erka Group tarafından verilebilecek.

ZAMANDAN TASARRUF VE HIZLI ÇÖZÜM

Vidanjör hizmetleri kapsamında tüm işlemlerin faturalı ve garantili olduğunu belirten Erka Group yönetim kurulu üyesi Sezai Kılınç, şu ifadeleri kullandı:

“Sektöründe öncü olan firmamız, BUSKİ’den aldığı yetki belgesi ile vidanjör hizmetleri de vermeye başladı. Bu kapsamda özellikle sanayi bölgemizdeki fabrikalarımız, zamandan tasarruf etme ve kısa yollu çözümler adına firmamız ile iletişime geçebilir. Vidanjör hizmetleri kapsamında, tıkanıklık olabilecek tüm yaşam alanlarında, sanayi atıkları, çamur atık, atık su, fosseptik çukuru çekme, bakteri nakliyesi, kanalizasyon açma işlemleri gibi birçok işlemi gerçekleştirebiliyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.