Eski polis lojmanları yıkıldı

4 Aralık 2017 tarihinde, İnegöl´de görev yapan emniyet mensupları için yaklaşık 40 yıl önce yapılan ancak depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı çıkması üzerine boşaltılmasının ardından, uyuşturucu bağımlıların mekanı olması nedeniyle çevreye korku salan Polis Lojmanları, yaptığımız haberin ardından yıkıldı.

Yayınlama: 22.12.2017
1.162
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personelin kullandığı İnegöl Polis Lojmanları, uzun süre önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. İçi boş ve atıl vaziyette olan polis lojmanları uyuşturucu madde bağımlılarının uğrak mekanı haline gelirken, lojmanların cam ve kapılarına kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi. Harabeye dönen lojmanlar, uyuşturucu madde bağımlılarının mekanı haline gelmişti.

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİYOR






3´er kattan ve 2 bloktan oluşan lojmanların içerisindeki her dairede uyuşturucu madde alımında kullanılan aparatlar bulunurken, Lojmanların çevresinde ikamet eden vatandaşlar, lojmanların polisler tarafından kullanıldığı dönemde bölgenin çok güvenli olduğunu, şimdilerde uyuşturucu madde bağımlılarının uğrak mekanı haline geldiğini, mahalle sakinlerini tedirgin ettiğini ifade ederek, bir an önce yıkılmasını istemişlerdi.

 

17 GÜN SONRA YIKILDI

Harekete geçen İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler, iş makineleriyle lojmanları yerle bir ettiler. Yıkılan binanın moloz temizleme çalışmaları sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş