Esnaflar ve vatandaşlar tehlikede ’Böyle elektrik dağıtımı mı olur?’

Gazetemizin ihbar hattına ulaşarak Pazartesi Pazarı’ndaki elektrik kablolarının su içinde kalmasına tepki gösteren vatandaş, ’Böyle elektrik dağıtımı mı olur?’ ifadeleri ile tepki gösterdi.

Yayınlama: 06.04.2021
649
A+
A-

Pazartesi Pazarı’nda esnafların belirli bölgelerden elektrik çekmesi ve aynı zamanda kabloların da su içinde kalmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

 

Esnafların ve pazara gelen vatandaşların büyük bir sıkıntı ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Emin Oruç isimli vatandaş, yetkililerden konuya ilişkin bir düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.








 

Şikâyet hattımıza ulaşan Emin Oruç, şu ifadeleri kullandı:

 

“Burası Pazartesi Pazarı. Esnaflarımızın kullandığı elektrik kabloları bantlı. Ekli kablolar suyun içinde. Elektrik akiminin suya karışıp, ona basan birinin ölmesi an meselesi. Belki de birkaç kişinin birden hayatı söz konusu. Bu kabloların hepsi yayaların geçtiği yerler. Tezgâh arkası falan değil. Yüzlerce kişi üzerine basıp geçiyor”

 

Oruç, konu ile ilgili kurumların harekete geçerek, esnafların daha sağlıklı elektrik çekebilmesi için çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.