EViNi AKREPLER BASTI

Sinanbey Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaşın zemin katındaki evinde sürekli akrep görülmesi ev sakinlerini korkuttu. Evde, 1 yaşında çocuğu olan ve akreplerin çocuğunu ısırmasından korkan vatandaş yetkililerden yardım talep etti.

Yayınlama: 24.10.2019
1.140
A+
A-

5 AYDIR SÜREKLİ GÖRÜLÜYOR

Alınan bilgilere göre, Bünyamin Solak isimli vatandaşın Sinanbey Mahallesi Salkım Söğüt Sokak üzerinde bulunan zemin kattaki evinde, akrepler görülüyor. Evde yaklaşık bir senedir ikamet ettiğini belirten Bünyamin Solak, 5 aydır bu durumun sürekli tekrar ettiğini ifade ediyor. Evde ilk akrep gördükleri zaman akrebin dışarıdan geldiğini düşünen ev sahipleri tedirgin olmazken daha sonra bu durum sürekli tekrar edince korkmaya başladı. Ev sakinleri evde 1 yaşında çocuklarının olduğunu belirterek yetkililerden yardım talep etti.

 








KORKU İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ

Evlerinde korku içerisinde yaşadıklarını belirten Bünyamin Solak, “ Evde ilk akrep gördüğümüz zaman dışarıdan bir şekilde girdiğini düşündük fazla korkmadık. Fakat 5 aydır evin çeşitli yerlerinde akrep görmeye devam ettik. Evde 1 yaşında çocuğumuz var. Bu akrepler zehirli mi zehirsiz mi bilmiyoruz. Çocuğumuzu ve bizi ısırmasından korkuyoruz. Lütfen yetkililer buna bir çözüm bulsun çünkü biz bununla alakalı nereye başvuracağımızı da bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.