FAiZSiZ, KEFiLSiZ VE ARA öDEMESiZ VATANDAŞLARI EV VEYA ARABA SAHiBi YAPIYORLAR

2017 Yılında ülke genelinde kurulum aşamasını tamamlayan ve geçtiğimiz aylarda da İnegöl’de Bankalar Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Hedef Evim İnegöl Şubesi, İnegöllü müşterilerini bekliyor. Hedef Evim, vatandaşları faizsiz, kefilsiz ve ara ödemesiz olarak ev veya araba sahibi yapıyor.

Yayınlama: 09.12.2019
1.405
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda İnegöl’de hizmete başlayan Hedef Evim İnegöl Şubesi, İnegöl halkına hizmet vermeye başladı.

 

FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hedef Evim İnegöl Şube Müdürü Erkan Ölmez, “2017 yılında ‘Hedefimiz; hayalleriniz’ sloganı ile faizsiz finans sektörüne yeni bir heyecan getiren bir finans kurumuyuz. Kısaca kendimizi bu şekilde özetleyebilirim” dedi.

 

%40 İNDİRİM 2 AYA TESLİM

Bu aya özel %40 indirim ve 2 aya kadar teslimat kampanyamız başlamıştır. faizsiz, kefilsiz ve ara ödemesiz olarak vatandaşları ev ve araba sahibi yaptıklarını ifade eden Ölmez, “Biz müşterilerimizi faizsiz, kefilsiz ve ara ödemesiz olarak sistemimize dahil edip, onların hayallerine kavuşmalarına yardımcı oluyoruz. Bunu da aslında bizden bir sistem ile yapıyoruz. Yani hanımların altın günü mantığı ile hareket eden sistemle gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

İNEGÖL HALKINI KAHVE İÇMEYE BEKLİYORUZ

Ölmez, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Türkiye çapında bir organizasyon düzenleyip, faizsiz, kefilsiz ve ara ödemesiz olarak kişinin istediği koşullardaki evi ya da arabayı, kendi belirleyeceği ödemeye göre düzenleyip herkesi sistemimizden faydalandırabiliyoruz. Bu sayede şanslı olmak bu ay sizin nasibiniz diyorum; İnegöl’deki şubemize kahve içmeye bütün İnegöllü hemşerilerimizi bekliyorum”

 

HEDEF EVİM

“Her insanın hayatında hedefi olmalı, bu noktada emeğin ne kadar değerli olduğunu anımsadık ve emeğinizi gereksiz masraflarla cebinizden alan yöntemleri kenara attık, Hedefevim projesini kurduk, inceledik, ilmik ilmik dokuduk ve sizlere sunduk. Ev yada Araç sahibi olmak isteyen herkesin, ekstra maliyetler olan faiz ve vade farkı olmadan da Ev ve Araç sahibi olabilmesine inandık ve bu inançla da küçük birikimlerinizi tasarrufa dönüştürecek faizsiz ödeme seçenekleri geliştirdik. Seçeneklerimizin temelini küçük birikimlerinizle büyük hedefinize ulaşmak oluşturuyor. Milyonlarca insanın hedeflediği, konut, işyeri, arsa, araç gibi yatırımlara uygun, faydalı, borç yükünde ezilmeden faiz yüküne katlanmadan ulaşmasını sağlıyoruz. Faizsiz konut ve araç yöntemlerinin uygulanmasında yüksek tecrübeye sahip, genç, aktif ve dinamik değişen dünyaya ayak uydurabilen kadrolarımızla hizmet veriyoruz. Müşteri odaklı güzeryüzlü hizmet anlayışı, dinamik ve mükemmelliyetçi operasyonel altyapımızla, doğru ihtiyaç analizlerimizle her zaman yanınızdayız. Ülkemize katma değer sağlayacak ve yaşam standartlarınızı arttıracak, hedefe giden çözümler için hep birlikte sizlerle yürüyoruz ve yürüyeceğiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş