Fakülteye öğrenci akını

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi, geçtiğimiz yıllar baz alındığında en kalabalık eğitim ve öğretim yılını bu yıl yaşayacak. İnegöl dışından bir çok öğrencinin tercihi İnegöl olurken, 3 bölümde sadece 10 öğrencilik boş kontenjan kaldı. Kontenjanların ikinci tercihler ile tamamen dolması bekleniyor.

Yayınlama: 24.09.2018
1.574
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Orhan Bozkurt, “Üniversite sınavlarının ardından ilk tercihler ile Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi’ni tercih eden öğrencilerimizin sayısı artış gösteriyor. Bu yıl da geçen yıla göre öğrenci sayımızda artış oldu” dedi.

 

İşletme, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret bölümlerinin toplam kapasitesinin 60 ve okul birincilerinin tercihi ile 60+2 olduğunu ifade eden İnegöl İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Orhan Bozkurt, “İşletme Bölümü’nde 5,  Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nde 2 ve Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü’nde ise sadece 3 öğrencilik boş yerimiz kaldı. İkinci tercihler ile kontenjanların tamamen dolmasını bekliyoruz” dedi.






 

Bozkurt, İnegöl dışından bir çok öğrencinin tercihini İnegöl’den yana kullanmasının sevindirici olduğunu belirtti.

 

HABER :SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş