FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen, “Bir çiçek, bir fidan” projesine katılan 75. Yıl İlkokulu, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nün destekleri ile Boğazköy mevkiinde 100 defne ve 40 fıstık çamı dikimi gerçekleştirdi.

Yayınlama: 24.03.2017
711
A+
A-

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen, “Bir çiçek, bir fidan” projesine katılan 75. Yıl İlkokulu, 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası nedeni ile fidan dikimi gerçekleştirdi.

 

75. Yıl İlkokulu 2. ve 3. sınıf öğrencileri, Orman İşletme Müdürlüğü’nün destekleri ile Boğazköy Mevkiinde 100 defne ve 40 fıstık çamı fidan dikimi gerçekleştirdi.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan 75. Yıl İlkokulu Müdürü Hasan Altınoğlu, “Öğrencilerimize orman ve ağaç sevgisini aşılamak, onlarda çevre bilinci oluşturmak amacı ile yaptığımız etkinlikte öğrencilerimiz doğa ile buluştu. Baharın gelişi ile toprakla buluşan öğrencilerimiz, fidanları toprak ile buluşturmaktan mutluluk duydular. Öğrencilerimiz bu etkinliklerle aralarındaki kaynaşma artarken, birlikte zaman geçirmenin keyfini yaşadılar” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş