FiKR-i ASIM’DAN iSTANBUL ÇIKARMASI

Fikr-i Asım Derneği Genel Merkezi’nin Haliç Kongre Merkezinde düzenlediği; İstanbul Biz Birlikte Türkiye’yiz programına İnegöl Fikr-i Asım Derneği üyeleri de iştirak etti. Dernek üyeleri programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yayınlama: 20.06.2019
638
A+
A-

Fikr-i Asım Derneği Genel Merkezi, ‘İstanbul Biz Birlikte Türkiye’yiz’ isimli bir program gerçekleştirdi. Gerçekleşen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bir çok vatandaş katılırken, ilçemizden de İnegöl Fikr-i Asım Derneği yöneticileri katıldı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Fikr-i Asım Derneği Başkanı Mustafa Bilgin, “Seminerde İnegöl’ümüzden bahsettik ve Cumhurbaşkanımız övgülü sözler söyleyip selamlar yolladı. Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul “Biz Birlikte Türkiye’yiz” buluşmasında yaptığı konuşmada, ‘Siyaset, insanları ortak değerler, ortak idealler etrafında bir araya getirme sanatıdır. Siyaset ayrıştırmak için değil birleştirmek; kutuplaştırmak için değil gönülleri buluşturmak için yapılır. Ekonomik kalkınmanın da sosyal kalkınmanın da anahtarı birlik siyasetidir’ dedi. Bizlerde bu programa katılım sağlayarak güzel anlar yaşadık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.








 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.