FiTNEYE ORTAK OLMAYACAĞIZ

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, gündemde olan belediye başkanlarının istifası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, görev değişikliği nedeni ile çıkan spekülasyonların fitneye neden olduğunu söyleyerek, “Çeşitli algı operasyonları, türlü fitne ateşi ortaya atılabilir. Bizler ak davanın ak neferleri olarak bu fitneye ortak olmayacağız” dedi.

Yayınlama: 25.10.2017
581
A+
A-

Konu ile ilgili değerlendirme açıklamalarında bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, “Partimizin Genel Başkanı, davamızın lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tebliğ etmesi üzerine, Türkiye genelinde bir değişim, dönüşüm hareketi yaşanmaktadır. Bu değişim ve dönüşüm hareketleri milletimizden toplanan veriler üzerine gündeme gelmiştir. AK Parti, yaptığı her çalışmayı anketler ile gözlemleyen, atılan yada atılacak her adımı anketler ile sorgulayan gelenekte bir partidir. Bu duruma göre de partimiz gerekli çalışmalar yürütmüş ve bir kaç büyükşehir belediye başkanının istifa etmesinin daha doğru olacağını kararlaştırmıştır. O belediye başkanları da dava bilinci ile hareket ederek, istifa etmeyi kendilerine bir görev addetmişlerdir” dedi.

 

“Burada çok çeşitli spekülasyonlar ortaya çıkabilir” diyerek sözlerini sürdüren Demirel, “Çeşitli algı operasyonları, türlü fitne ateşi ortaya atılabilir. Bizler ak davanın ak neferleri olarak bu fitneye ortak olmayacağız. İlk gün ki gibi sadece ve sadece milletimize hizmet etmenin derdine düştük ve düşmeye devam edeceğiz. Görüyorsunuz, İnegöl’ün her yerinde millete hizmet ediliyor. Köprülü kavşaklar yapıldı, Mesudiye Alt Geçidi yenileniyor.  Şehitler Köyü’nde şimdi bir kavşak yapmak için hazırlanıyoruz. O proje bitince yenileri gelecek, velhasıl durmak yok yola devam diyerek devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.