FUAR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

3-8 Nisan 2018 tarihlerinde İnegöl’de düzenlenecek MODEF mobilya fuarı için hazırlıklar son aşamaya geldi. 160 mobilya firmasının ürünlerini sergileyeceği fuara 20 bine yakın ziyaretçinin gelmesi hedefleniyor.

Yayınlama: 23.03.2018
644
A+
A-

Türkiye’deki mobilya sektörünün öncüsü olan İnegöl’deki mobilyacıları, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel alıcılar ile buluşturacak MODEF 2018- Mobilya Fuarı için hazırlıklar son aşamaya geldi. Fuar hazırlıkları hakkında bilgi vermek amacıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen MODEF Fuarcılık Şirketi Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuar hazırlıklarının son aşama geldiğini ve başarılı bir organizasyon için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

 

Yavuz Uğurdağ, 3-8 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan MODEF 2018 Fuarına ilçedeki 160 mobilya firmasının katılacağını söyledi. İç pazara dönük olan fuara Türkiye’nin dört köşesinden ziyaretçi beklediklerini belirten Başkan Uğurdağ, “Ulusal çapta yayın yapan gazete, dergi, televizyon, radyo ve internet portallarındaki tanıtımlarımız bu hafta sonunda başlayacak. Buna ilave olarak profesyonel alıcılara davetiye gönderdik. Bazı büyük alıcıların ulaşım ve konaklamalarını da karşılıyoruz. Başarılı bir hazırlık dönemi geçirdik” dedi. İç pazara dönük bir fuar olduğu halde 50 dolayındaki ülkeden firma temsilcisi ile görüştüklerini de ifade deden Yavuz Uğurdağ, bu ülkelerden 700 dolayında ziyaretçi beklediklerini de belirtti.






 

MODEF 2018 Fuarı’nın, İnegöl’deki mobilya üreticilerinin uluslararası alanda kendini ispatlamış profesyonellere yeni ticari kapılar aralamalarını sağlayacağını vurgulayan Başkan Uğurdağ, şunları söyledi: “Kalitesi, güveni, tasarımı ve yeni trendleri ile kendini kanıtlamış olan İnegöllü mobilyacılarımız bu fuar ile kendilerini profesyonellere tanıtma fırsatı bulacaklar. Fuarımızın önemli anlaşmalara zemin hazırlayacak. İnegöl mobilyası, kendi markalarıyla tasarım, kalite, rekabetçi fiyatlar, satış öncesi ve sonrası sağlanan müşteri memnuniyeti ile günden güne artan bir başarı grafiği yakaladı.”

 

FUARDA BÜYÜK FIRSATLAR VAR

Öte yandan MODEF 2018’de; Ev mobilyası, iç dizayn ürünleri, tekli, çiftli, üçlü kanepeler, koltuklar, yataklar ve geniş yelpazede birçok ürünün sergilenecek. Fuara gelen ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip edebilecekler. Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan, MODEF 2018; sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş