FUARA 168 FİRMA KATILACAK

İnegöl’ün en önemli organizasyonu olan MODEF Fuarı 21-27 Mart tarihinde 37. Kez kapılarını açacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Hükümetimizin Nisan ayı sonuna kadar uygulamaya koyduğu KDV indiriminin perakendeye yaptığı etkiyi hep beraber yaşadık. İnşallah bu fuarla bu indirimin toptan satışları içinde olumlu etki yaptığı bir fuar yaşayacağız. Fuara 168 firmamız katılacak. Bizim katılımcılarımızdan beklentimiz ürünleriyle, stantları

Yayınlama: 16.03.2017
923
A+
A-

Fuara ilişkin yapılan hazırlıklarla alakalı bilgi veren MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Bildiğiniz gibi MODEF kentimizin en önemli markalarından biri. Bizler de bu markanın değerini arttıracak ve katılımcılara daha fazla fayda sağlayabilmek için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz MODEF Expo Fuarında yaptığımız değişiklerin meyvesini almaya başlamıştık. Geçtiğimiz fuarda fiziksel olarak pek çok değişiklik yapmıştık. Bu fuarda da ilk olarak tarihi değiştirdik. Bundan önce Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz fuarı bu sene Mart ayına çektik. Bu değişiklikle amacımız yurt içinde başlayacak sezonu daha önceden yakalayabilmek. Yurt içi pazarda düğünlerle başlayan hareketliliği daha önce yapacağımız bu fuarla inşallah daha önce yakalamış olacağız. Yaptığımız bir başka değişiklik ise çadırın kurulmaması olacak. Bildiğiniz gibi bundan önce ana binamız dışında bir de portatif fuar alanımız vardır. Bu sene o alanı da iptal ettik. Diğer bir değişiklik ise belki de en önemlisi bu fuara başta Afrika ülkeleri olmak üzere 20’ye yakın ülkeden mobilya ithalatçılarını getireceğiz. Bildiğiniz gibi bu uygulamamızı sadece MODEF Expo fuarımızda yapıyorduk. Yurt içi fuarımıza da değer katmak ve katılımcımızın faydasını arttırmak adına bu yıl ilk defa yurt dışı ziyaretçi organizasyonumuz olacak” dedi.

 

Bu sene 168 firmanın fuara katılacağını belirten Uğurdağ “Hükümetimizin Nisan ayı sonuna kadar uygulamaya koyduğu KDV indiriminin perakendeye yaptığı etkiyi hep beraber yaşadık. İnşallah bu fuarla bu indirimin toptan satışları içinde olumlu etki yaptığı bir fuar yaşayacağız. Fuara 168 firmamız katılacak. Bizim katılımcılarımızdan beklentimiz ürünleriyle, stantlarıyla, çalışanlarıyla İnegöl Mobilyasını yakışan şekilde temsil etmeleridir. İnşallah hep beraber hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir fuar geçireceğiz. Ben fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tekrar kentimiz ve sektörümüz açısından hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş