GAZETEMİZE ZİYARET

İnegöl’de 2014 yılından itibaren faaliyet gösteren Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, gazetemizi ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu.

Yayınlama: 16.12.2019
609
A+
A-

İnegöl’de yaptıkları etkinliklerle sade ve hizmet amacı ile yoluna devam eden Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından gazetemize ziyaret gerçekleştirildi.

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan gösteren Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Muhammed Gündüz, “Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olarak vatandaşlarımızın gönlünde yer edinmek, Müslüman kardeşlerimizin arasındaki muhabbeti arttırmak ve bu anlamda etkinlikler yaparak İnegöl’deki kardeşlerimize hizmet veriyoruz. Biz yaptığımız her şeyi Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Sabah buluşmaları, sohbetler, ziyaretler gibi birçok etkinliğimiz var. Biz bütün İnegöllü kardeşlerimizi bu etkinliklere bekliyoruz” dedi.






 

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Uğur Çiçek ise şu ifadeleri kullandı:

“Allah rızasını kazanmak için çıkılan yol meşakkatlidir lakin yolun en güzelidir. Ameller niyetlere göredir. Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin de bu anlamda hizmet verdiğini duymak bizleri de ziyadesi ile sevindirdi. Ben ziyaretleri nedeni ile kendilerine teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum”

 

Yapılan konuşmaların ardından Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği yönetimi tarafından Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Uğur Çiçek ve Yazı İşleri Müdürü Serhat Çiçek’e derneğin yaptığı çalışmalara katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş