Gaziosmanpaşa’dan büyük başarı

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında gerçekleştirilen protokol gereği düzenlenen okul sporları kapsamında futbol, futsal, voleybol, atletizm, halter, satranç dallarında yarışmalara katıldı. 1. Küme müsabakalarında büyük başarı elde eden Gazipaşa İmam Hatip Ortaokulu, Bursa’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Yayınlama: 14.03.2018
1.200
A+
A-

Beden Eğitimi Öğretmeni Eyüp Efe nezaretinde okulda gerçekleştirilen egzersiz ve spor faaliyetlerinde çalışan öğrenciler, 1. Küme Küçük Erkekler Voleybol branşında Bursa 3. oldu ve Bursa’yı Kırklareli’nde yapılacak olan Küçük Erkekler Voleybol Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Yine 1. Küme Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarına katılan, tamamı 6. Ve 7.sınıflardan oluşan Yıldız Erkek Voleybol  takımı da, Bursa’da 3. oldu.

 

Halter yarışmaların da ise Yıldız Erkek müsabakalarına katılan Eyüp Nas ve Cihat Babür, kategorilerinde Bursa 1.’si olarak Bursa’yı Kütahya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde temsil edecekler.






 

Sosyal Bilgiler öğretmeni Emrah Ünal gözetiminde çalışmalarını sürdüren Satranç takımından Abdurrahman Talha Çelikbilek, İnegöl’de 2., Ömer Demir ise 4. olarak ilçemizi  Bursa’da yapılacak olan il şampiyonasında temsil edecekler.

 

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu, okul sporları müsabakaları çerçevesinde yapılan, 40 okulun katıldığı 1. Küme Futsal Küçük Erkekler maçlarında da Bursa 2.’si oldu ve okullarının ismini Bursa Okul Sporlarına yazdırmayı başardı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Sabit Taş, “Marifet iltifata tabidir. Sözünden esinlenerek emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, veli ve maddi konularda destek veren Belediyespor yönetici ve idarecilerine teşekkürler ederim” dedi.

 

Müdür Taş, başarılarından dolayı tüm öğrencilerin ödüllendirildiğini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş