Genç Kızılay çöplüğe dönen bölgedeki tüm çöpleri topladı

İnegöl Genç Kızılay üyeleri, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü nedeni ile kırsal Hamzabey Mahallesi Boğazköy Barajı mevkiinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Yayınlama: 15.09.2021
414
A+
A-

İnegöl Genç Kızılay üyeleri, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü nedeni ile bir etkinlik gerçekleştirerek kırsal Hamzabey Mahallesi Boğazköy Barajı mevkiindeki çöpleri topladı.

Toplan çöpler poşetlere konulurken, İnegöl Belediyesi’ne ait çöp toplama aracı bölgeye gelerek çöpleri aldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, şu ifadeleri kullandı:






“15 Eylül Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü dolayısıyla İnegöl Genç Kızılay üyeleri bizlerle iletişime geçerek böyle bir etkinlik yapmak istediklerini ifade ettiler. Daha sonra İnegöl Genç Kızılay üyeleri Hamzabey Mahallesi Boğazköy Barajı mevkiinde suların çekildiği bölgelerde temizlik çalışması yaptı. Poşet poşet çöp toplandı. Genç Kızılay çöpleri toplarken utandı. İnşallah atanlar da utanmışlardır”

Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz ise;

“Temizlik dinimizin gerekliliklerinden bir tanesidir. Temiz bir şehir istiyorsak bunun da bireysel olarak bazı vazifeleri vardır. Ben gençlerimize teşekkür ediyorum. 15 Eylül Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü nedeni ile bir etkinlik düzenlemek istediler ve bölgeyi çöpten temizlediler. Umarım vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı olur ve hep birlikte temiz bir şehirde yaşamış oluruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş