GENÇLER’DE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Gençlergücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Uğur Bayram, olağan genel kurul sonrası transfer komitesinde görev alacak isimlerin belli olduğunu belirtti. Bayram, transfer komitesinin Yunus Memiş, Murat Kışkan ve Ümit Çağın ile görüşmelerine başladığını açıkladı.

Yayınlama: 13.05.2017
710
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Uğur Bayram, “Bilindiği gibi Kulübümüzün 19 Nisan 2017 Tarihinde gerçekleştirdiği Genel Kurul neticesinde göreve seçilen Ayhan Çamlıdağ başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz bir süre önce yapmış olduğu görev dağılımı ile 2017/2018 sezonunda kulübümüzün yetkili organlarında görev yapacak arkadaşlarımıza görev dağılımını gerçekleştirmişti. Görev dağılımının yanı sıra takımlarımız adına yeni sezon çalışmalarını sürdürecek transfer komitesi de belirlendi ve transfer komitemiz de çalışmalarına vakit geçirmeden   başladı”

 

“Oluşturulan transfer komitesi başkanlığına aynı zamanda Başkan Vekilimiz Mesut Altay başkanlık yapacak olup, transfer komitesinde Kamuran Balkan, Özcan Bayram, Ahmet Doğanay, Metin Karabacak, Uğur Bayram, Seyfettin Dere, İbrahim Akgün ve Faruk Yıldırım görev yapacaklardır. Transfer komitemiz ilk olarak bizleri geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de şampiyon yapan ve Süper Amatör Küme’ye yükselmesinin yanı sıra Gençler Liginde Türkiye Şampiyonası için Play Out oynatan ve U-17 Liginde kadromuzu Elit Lige çıkaran teknik kadroda yer alan Yunus Memiş, Murat Kışkan ve Ümit Çağın ile görüşmelerine başladı. Kulüp olarak hedefimiz teknik kadromuzla kulübümüzün yeni sezon için belirlemiş olduğu plan ve bütçe ölçüsünde yeniden anlaşarak devam etmektir. Teknik kadromuzu belirledikten sonra Süper Amatör Küme ve alt yaş gruplarında belirlemiş olduğumuz kadro ve sistem üzerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2017-2018 Sezonunda amacımız iyi bir kadro ile başarılı sonuçlara imza atmak olacaktır” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.