Gençlere pozitif ayrımcılık

İnegöl Öğrenci Meclis Başkanı Kayra Çetin, Öğrenci Meclisi üyesi arkadaşlarıyla birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Taban, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada gençlere pozitif ayrımcılık yapmak istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 22.02.2018
798
A+
A-

İnegöl Öğrenci Meclisi Başkanı Spor Lisesi öğrencisi Kayra Çetin, Öğrenci Meclisi Üyesi arkadaşlarıyla birlikte Salı günü Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. İlçemizdeki 60 bin öğrenciyi temsil eden gençleri makamında ağırlayan Başkan Taban, öğrencilerle ilgili projelere destek vermek istediklerini ifade etti.

 

BAZI YENİLİKLER YAPMAK İSTİYORUZ






Ziyarette konuşan Öğrenci Meclis Başkanı Kayra Çetin, “Öncelikle ilçemizdeki öğrenci sorunlarını ve bütün öğrencileri kapsayacak olan hem ilçemizde hem de tüm Türkiye’de duyulacak bazı yenilikleri İnegöl’de yapmak istiyoruz. İnşallah güzel bir dönem geçireceğiz. Başkanımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Şimdiden bizlere yardımcı olmaya başladı” dedi.

 

GENÇLERE POZİTİF AYRIMCILIK

Belediye Başkanı Alper Taban ise gençlere pozitif ayrımcılık yapacaklarını vurgulayarak; “Bugün İnegöl Öğrenci Meclis Başkanımız ve yönetici öğrencilerimizi ağırlıyoruz. Onların bize okullarımızla ilgili sunmuş oldukları ve yapmak istedikleri projelerle ilgili istişarelerde bulunduk. Çok değerli Başkanımız Kayra, önemli projelerinden bizlere bahsetti. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimize şehrimizde pozitif bir ayrımcılık yapmak istiyoruz. Özellikle öğrencilik hayatları devam ederken böylesi önemli bir görevi almaya dahi cesaret etmeleri takdire şayan. Arkadaşlarımız biz bu görevi yaparız deyip yönetime gelmişler. Kendilerini kutluyorum ve görevlerinde başarılar diliyorum. Hayata geçirmek istedikleri projelerle ilgili de onlara destek vermek istiyoruz. İnegöl Belediyesi olarak özellikle gençlerimiz ve öğrencilerimizle ilgili her ne varsa konunun taraflarıyla da istişarelerde bulunup bir bir hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş