Gençliğin geleceği İnegöl’de konuşulacak

Yayınlama: 28.11.2022
118
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin AHİD ve Muş-İlder iş birliğinde düzenlediği “Gençliğin Geleceği ve Aile” konulu seminer, Cuma akşamı Psikohekim-Yazar Abdulaziz Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Kış sezonuyla birlikte salon programlarının startını veren İnegöl Belediyesi, Cuma akşamı özel bir programa ev sahipliği yapacak. İnegöl Belediyesi tarafından Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) ve İnegöl Muş İlder iş birliğinde “Gençliğin Geleceği ve Aile” konulu seminer düzenlenecek.

Psikohekim-Yazar Abdulaziz Yılmaz’ın konuşmacı olarak katılacağı seminer, 02 Aralık Cuma 20.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Psikohekim mahlası ile yurtiçinde ve yurtdışında çocuk ve aile seminerleri ile gençlik eğitimi konferansları düzenleyen, aynı zamanda çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları yayınlanan Abdulaziz Yılmaz, seminerde İnegöllülerle bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.








TÜM İLÇE HALKI DAVETLİDİR

Seminer öncesi İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ücretsiz seminere tüm ilçe halkının davetli olduğu ifade edildi.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.