GENÇLİK NEREYE GİDİYOR

Ramazan Ayı nedeni ile uyuşturucu madde kullanımında azalma tahminleri yapılırken, ilçemizin değişik yerlerinde uyuşturucu madde kullanan gençlerin içler acısı görüntüleri, “Gençlik nereye gidiyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Yayınlama: 14.06.2017
1.292
A+
A-

Son bir hafta içerisinde İnegöl sanayi bölgesi, Ahmet Türkel Çevre Yolu, Osmaniye mahallesi ve bazı mahallelerde uyuşturucu madde etkisiyle yerlerde sürünen gençlerin ibretlik görüntüleri, görenleri şaşkına çeviriyor.

 

MAHALLELİ YETKİLİLERDEN DESTEK BEKLİYOR








Osmaniye Mahallesi Gaziler sokakta bulunan metruk binada bazı gençlerin uyuşturucu kullanıp çevreye rahatsızlık vermesi sokak sakinlerini çileden çıkardı. Evlerinden çıkarken tedirgin olduklarını ifade eden sokak sakinleri, “Her gün bir uyuşturucu bağımlısı o metruk binadan çıkıp sokaktakileri tedirgin ediyor. Metruk binanın yanındaki çocuk parkına çocuklarımızı gönderemez duruma geldik. Bu durum bizi çok üzüyor. Yetkililerden bu konuda destek bekliyoruz.” Diyerek bu duruma tepki gösterdiler.

 

İÇLER ACISI GÖRÜNTÜLER

Geçtiğimiz gün ise iftar saatinde Mahmudiye Mahallesi Kalender Caddesi üzerinde yığılıp kalen gençlerin durumu içler açısıydı.

 

Uyuşturucu kullandıktan sonra özel araçla Kalender Caddesine kadar gelen 3 genç, cadde üzerinde kendinden geçtiler. Kendinden geçen gençlerin ikisi aracın arka koltuğuna geçerek sızıp kalırken, bir tanesi ise araçtan çıkıp cadde ortasında yere yattı. Gençlerin ibretlik halini gören çevre esnaflar duruma müdahale ettiler. Gençleri ayıltmak için yoğun çaban sarf eden esnaflar, uyuşturucu kullanan gençleri araç içerisine oturttular. Esnafların müdahalesi ise kendilerine gelen gençler, geldikleri araçla yollarına devam ettiler.

 

TRAFİK EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde trafik uygulaması yapan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri durdurdukları araçta uyuşturucu ele geçirdiler. Trafik ekipleri durumundan şüphelendikleri aracı durdurdular.

 

Araçtaki sürücü ile yolcu konumunda olan bir gencin kendinden geçtiğini fark eden Trafik ekipleri, meslektaşlarından destek istediler.

 

Olay yerine gelen Karakol ekipleri, şahısların üzerinde arama yaptılar. Yapılan aramada üzerinden bir miktar esrar maddesi çıkan 20 yaşındaki V.O. ile R.Y. gözaltına alındı. Araç ise çekici yardımı ile kaldırıldı.

 

İnegöl’de uyuşturucu ile mücadele konusunda  geçtiğimiz aylarda yapılan operasyonlara rağmen, bu hafta  İnegöl’ün farklı noktalarında yaşanan bu ibretlik görüntülerin olması vatandaşların dikkatinden kaçmıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.