Gönüller yapan ‘Beşir’e, Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası verildi

Yayınlama: 26.04.2023
162
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası afet bölgesinde gerçekleştirdiği faaliyetler nedeni ile Beşir Derneği’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası’ takdim edildi.

Kahramanmaraş merkezli ve yaklaşık 11 ili etkileyen depremler nedeni ile bölgede arama kurtarmanın yanı sıra insani ihtiyaçların da karşılanmasında büyük emeği olan Beşir Derneği ekipleri, yerli ve yabancı birçok sivil toplum kuruluşunun katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ‘Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası’ aldı.

Programa katılan Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar, Beşir Derneği Arama Kurtarma Ekipleri ve gönüllüleri adına madalyayı Ankara Beşir Derneği Ekip Lideri Mehmet Akif Bilgin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden teslim aldı.






Konuya ilişkin Beşir Derneği’nden yapılan açıklamada;

“Bu süreçte gösterdikleri özverili çalışmalarıyla deprem bölgesindeki faaliyetlerimize destek veren tüm personel ve gönüllülerimize, maddi manevi yanımızda olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş