Gözde Çelik aday adayı oldu

Yayınlama: 21.03.2023
983
A+
A-

Yeniden Refah Partisi İnegöl Kadın Kollarının Kurucu Başkanı Avukat Gözde Çelik, Yeniden Refah Partisi Bursa Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Başvuru evraklarını Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan’a teslim eden Gözde Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ‘önce ahlak ve maneviyat’ düsturuyla açtığı yolda, Hakkı ve adaleti, millet iradesini üstün tutan dürüst ve yapıcı bir siyaseti önceleyen bir anlayışla, yaşanabilir bir İnegöl için, yaşanabilir bir Bursa için, milli sermaye ile üreten yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, yeni ve adil bir dünya için Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde Yeniden Refah Partisi ile bu güzide İlçemiz İnegöl’ü ve kadim şehrimiz Bursa’yı TBMM’de en iyi şekilde temsil etmek niyetiyle 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvuru evraklarımızı Sayın Baykan’a teslim ettim. Nezaket siyasetini yeniden tesis ederek güçlü kadrolarımızla ve sağlam teşkilat yapımızla birlikte değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet sunacağımıza inanıyorum. Seçimlerin İnegöl’ümüze, Bursa’mıza, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim”






GÖZDE ÇELİK KİMDİR?

Aslen Şebinkarahisar’lı olan Avukat Gözde Çelik, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. 2014 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden, 2015 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Akademik olarak İslam Hukuku, Türk Hukuk Tarihi alanlarında çalışmalar yaptı. 2018 yılından beri İnegöl’deki kendi bürosunda bireysel ve kurumsal avukatlık ve danışmanlık olarak mesleki faaliyetlerini sürdürüyor. İki yabancı dil bilen Avukat Gözde Çelik, evli ve iki çocuk annesidir.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş