Gurbetteki İnegöllülere ziyaret

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve bir grup yönetim kurulu üyesi, İstanbul’daki İnegöl Yardımlaşma Derneği’nin (İNEDADİ) pazar günü gerçekleştirilen kahvaltı programına katıldı.

Yayınlama: 27.03.2018
1.223
A+
A-

İNEDADİ Başkanı Mehmet Ünlü ilk olarak açılış ve teşekkür konuşması yaptı. İnegöl Belediyesine ve Kent Konseyine teşekkür etti. RamazaN Ayı’nda yapacakları iftar programına davet etti.

 

Daha sonra İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah kürsüye çıkarak, İnegöl ün ticari, tarım ve turizm kenti olarak her geçen gün daha da büyüdüğünü belirtti. Cerrah, Kent Konseyinin yaptığı özgün çalışmaları anlattı. Cerrah, Türkiye dâhil, Kafkaslar, Balkanlar ve son yıllarda da orta doğudan gelen binlerce misafirin İnegöl’de huzur içinde yaşadıklarını belirtti.






 

Daha sonra Kent Konseyi ve İnegöl Belediyesi öncülüğünde, Kent Konseyi Tarih Turizm Çalışma Grubu Başkanı Turhan Şahin, 1299’dan günümüze 1299 İnegöllü  (İnegöl Ansiklopedisi) kitabını imzaladı. Kitap içerisinde yer alan yaklaşık yüz kişiye imzalı kitaplar verildi. Çokça anıların canlandığı programda zaman zaman duygulu anlar da yaşandı.

 

Dernek Başkanı Mehmet Ünlü ‘nün Haydar Cerrah ve Turhan Şahin’e günün anlamını ifade eden plaket takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş