Güzel bir şekilde seçimlerimizi yaparız

Seçim güvenliği ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, “Elektrik sıkıntısı olmaması için tedbirleri alsınlar. Gerekirse jeneratör koyun. Gayet güzel bir şekilde seçimlerimizi yaparız” dedi.

Yayınlama: 06.02.2019
721
A+
A-

 Seçimlerle ilgili konuşan Kaymakam Görücü, “Şimdiden söylüyorum, elektrik kesildi, bilmem şu oldu dememenin yolu önceden her türlü hazırlığı yapmak. Daha sonra toplantı yapmayacağım için söylüyorum. Elektrik sıkıntısı olmaması için tedbirleri alsınlar. Gerekirse jeneratör koyun. Gayet güzel bir şekilde seçimlerimizi yaparız. Mahalle muhtarı adayları bol. Son zamanlarda muhtarlara verilen itibara ve 2 bin TL’ye yakın maaşı kapmak için mahallelerde mücadele devam edecek. Muhtar adaylarını uyaracaksınız. Çevre ve ses kirliliği olmayacak. Aday oldukları mahallenin çevresinde bina yüzlerine,direklere afiş ve fotoğraf asılmayacak. Muhtarın en önemli görevlerinden biri mahallesini temiz tutmak. Yapan olursa emniyet ve jandarma tespit edip gereğini yapacak. Muhtarlarımıza hatırlatma gereği duydum. Genelde önüne geldiği yere afiş yapıştırılıyor. Seçim döneminde siyasi partiler bildiğim kadarıyla böyle bir çalışma içerisine girmeyecekler. İş sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili kanuna uygun olarak yapılması gerekiyor. Sizin en çok sıkıntı çektiğiniz konular bu. Cezalara muhatap olmamak için işlerinizi düzgün yapın.  Daha önce yine söyledim. Tören ve toplantılara eğer katılmamızı istiyorsanız kaymakamlık ile irtibata geçin. Bizimde vaktimiz olursa bu toplantılara iştirak etmek isteriz. İkinci dönem ağırlığımızı okullarımıza vereceğiz. Zaman zaman bizim okullarımız da olmasa da okul kurumları programları kameraya alıp internet ortamında yayına sokanlar oluyor bunun tedbirlerini almak durumundasınız yoksa sıkıntı yaşarsınız” ifadelerini kullandı.

 

BAYRAĞIN LAYIK OLDUĞU DEĞERE HERKES SAHİP ÇIKACAK






Bayrakla ilgili konuşan Görücü, ” Bayrak bir milletin bağımsızlığın sembolü, bayrak için gerekirse canımızı veririz. Ama bayrak asacaksan da bayrağın layık olduğu değere herkes sahip çıkacak, rengi değişen, yıpranan bayraklar görüyoruz. Hepinize görev veriyorum bu durumda olmayan iş yerlerini uyarın. Uymuyorsa emniyete, jandarmaya bildirin. Bu bayrak asmak mülki amirin iznine tabi. Biz bayrağımızı çok sevdiğimiz için niye astınız demiyoruz. Ama asarken de dikkat etsinler” diye konuştu



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş