Halı Yıkamacılar Taban’ı ziyaret etti

Sorunlarının çözülmesi için İnegöl Halı Yıkamacılar Derneği’ni (İNHAYDER) kuran 25 halı yıkamacı kongre öncesinde Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 13.01.2018
684
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban makamında, İNHAYDER Başkanı Hüseyin Gül, halı Yıkamacılarının üyeliklerinin bulunduğu İnegöl Berberler Odası Başkanı Erhan Güven, Terziler Odası başkanı Selim Malçok, Madeni Sanatkaları Odası Başkanı Süleyman Cavcı ile Halıcılarını ağırladı.

 

Ziyarette konuşan İNHAYDER Başkanı Hüseyin Gül, “Genel kurul öncesinde Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Yeni görevinde başarılar dileriz başkanımıza. İnegöl Halıcı Yıkamacıları olarak başkanımız her zaman yanımızdaydı. Her zaman destek bekliyoruz. Şehir dışından gelen ruhsatsız halı yıkamacılar hakkında sizlerden destek bekliyoruz” dedi.






Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Genel kurulda göreve gelecek yönetime başarılar dilerim. Halı Yıkamacılar; gerçekten uyum içerisinde çalışan bir ekip var. Malumunuz bizler tüm sektörleri denetliyor, kontrol ediyoruz. Bunlarla alakalı olan eksiklikleri de o işletmelere söylüyoruz. Derneğimiz kendi üyeleriyle güzel bir birlikteliği sağladılar ve bizde onlara her halukarda destek olabilmek adına denetimlerimizi gerçekleştirerek, katkı koymaya çalıştık. Asıl olan şudur; yaptığınız işi en doğru ve en düzgün şekilde yapmaktır. Sizlerde bunun gereğini yapmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılar diliyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından İNHAYDER yönetimi Başkan Alper Taban’a birde çiçek hediye ettiler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş