HALK EĞİTİM MERKEZİNİ BULUŞTURAN YEMEK

İnegöl Halk Eğitim Merkezi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü yemek programını gerçekleştirdi. Özel bir işletmede gerçekleştirilen yemeğe, halk eğitim müdürlüğü idari personeli, usta öğreticiler ve kadrolu öğretmenler katıldı.

Yayınlama: 27.11.2019
576
A+
A-

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, “İnegöl’e başarılı hizmet vermek istiyorsak bunun birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan geçtiğinin farkındayız. Bunun için senede bir gün de olsa tüm öğretmen arkadaşlarımızla bir araya gelerek hoşça vakit geçiriyoruz” dedi.

 

İNEGÖL’E HİZMET EDİYORUZ








İnegöl Halk Eğitim Merkezi’nin ilçe halkına mesleki, hobi, spor ve çok çeşitli alanlarda hizmet verdiğini belirten Ömer Göktürk, “Biz büyük ilçemiz İnegölümüz’e hizmet eden kadrolu öğretmenlerimiz ve usta öğreticilerimiz ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak istedik. Eğer İnegöl’e başarılı hizmet vermek istiyorsak bunun birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan geçtiğinin farkındayız. Bundan dolayı senede bir gün de olsa tüm öğretmen arkadaşlarımızla bir araya gelerek hoşça vakit geçiriyoruz. Öğretmenler günümüzü neşe ve mutluluk içerisinde kutluyoruz. Geceye yoğun ilgi gösteren öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Gerçekleştirilen yemek programının ardından, hasta bakım hizmetleri alanında görev yapan ve alan değişikliği ile Türkçe öğretmenliğine geçen Tekgül Göksu’ya Ömer Göktürk tarafından plaket takdim edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.