Halkın huzur ve güvenliği için Uygulamalar yapılıyor

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler halkın huzur ve güvenliğinin temini için, trafik ve asayiş uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle hafta sonu tatili nedeniyle alkol tüketiminin fazla olduğu İnegöl’de, emniyet ekipleri uygulamalarda sürücüleri alkol testine sokarak, alkollü sürücülerin ehliyetine el koyuyor.

Yayınlama: 02.12.2017
686
A+
A-

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik, Asayiş, Önleyici hizmetler ve yunus ekipleri  halkın huzur ve güvenliğinin temini adına İnegöl’de her gün yaklaşık 3 uygulama yapıyor. İnegöl’ün bir çok noktasında yapılan uygulamalarda, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren,yüksek sesle müzik yayını yapan sürücülere cezai işlem uygulanıyor.

 








ARANAN ŞAHISLAR YAKALANIYOR

Her gün yapılan uygulamalar neticesinde hakkında arama ve yakalama kararı bulunan şahıslar GBT sorgulamaları ile birlikte yakalanarak gözaltına alınıyor.

 

UYUŞTURUCU MADDE BULUNUYOR

Uygulamalar esnasında durdurulan araçlardan uyuşturucu madde, ruhsatsız silah,kesici aletler bulunuyor. Sürücüler ve araç içerisinde bulunan şahıslar yakalanarak gözaltına alınıyor.

 

ALKOL TESTİ YAPILIYOR

Özellikle hafta sonu tatili nedeniyle alkol tüketiminin fazla olduğu İnegöl’de durdurulan sürücülere alkol testi yapılıyor. Alkollü sürücülerin ehliyetine el konuluyor.

 

KIŞ LASTİĞİ UYGALAMASI BAŞLAYACAK

Kış aylarının gelmesi ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü yürürlüğe giren zorunlu kar lastiği uygulamaları ise önümüzde ki günlerde İnegöl’de başlayacak.  Kış lastiği olmayan otomobil sürücülerine 625 TL para cezası kesilecek.

 

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

Trafik ve asayiş uygulamalarının ilçe genelinde devam edeceği öğrenildi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.