HAMiDiYE MAHALLESi’NE 22 ARAÇLIK OTOPARK

İnegöl Belediyesi, Hamidiye Mahallesinde atıl vaziyette bulunan alanda otopark ve çevre düzenlemesi için çalışmalara başladı.

Yayınlama: 02.07.2019
608
A+
A-

Şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirerek modern bir şehir oluşturmak adına hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Hamidiye Mahallesinde sokak aralarındaki araç yoğunluğu ve park sorununa çözüm üretmek adına yeni bir projenin startını verdi. Hamidiye Mahallesinde Güneş Sokak, Kaplan Sokak ve Dumlupınar Sokak kesişiminde bulunan boş alanın otopark olarak düzenlenmesi için çalışmalara başlandı.

 

ÇAĞDAŞ YAŞAM ALANLARI OLUŞTURULUYOR






Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki AK Partili yöneticiler ve Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Fevzi Dülger, “İnegöl’de ihtiyaç duyulan her noktada gerekli ön çalışmaları yaparak yenileme, düzenleme ve gerekirse yeniden inşa ederek; vatandaşımızın günlük yaşam kalitesini arttıracak projeler üretmeye aralıksız devam ediyoruz. Çalışmalarımızı verimli ve sürdürülebilir bir formda geleceğe taşımak, mutlu ve huzurlu ortamlar oluşturmak ve günün koşullarına uygun projeler üretmek temelinde sürdürüyoruz. İnsana değen ve olumlu etki bırakan yaklaşımları en etkin bir şekilde İnegöl’ümüzde uygulamaya gayret ediyoruz. Çağdaş yaşam alanları ve geleceğin yaşam biçimlerini, bu doğrultuda şekillendirmeye çalışıyoruz. İnegöl’ün her köşesine hizmet götürürken, vatandaşımızın taleplerini de göz önüne alarak iç açıcı ve estetik mekânlar oluşturuyor aynı zamanda hayatı kolaylaştıracak bir formda olmasına da özen gösteriyoruz” dedi.

 

1100 M2’LİK ALANDA DÜZENLENİYOR

Bu noktada vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak burada bir projeyi daha hayata geçirdiklerini kaydeden Kılıç, “Hamidiye Mahallesi otopark düzenleme uygulamamız Haziran ayı sonu itibariyle başladı. Söz konusu alanda otopark alanı ihtiyacı olduğuna dair gelen talepler doğrultusunda hazırlanan otopark düzenleme projemiz 1100 m2’lik bir alanı kapsamaktadır. Proje uygulama alanında; 22 araç kapasiteli 360 m2’lik otopark alanı, 400 m2’lik yeşil alan ve 340 m2’lik tretuvar alanı bulunmaktadır. Uygulama alanında çeşitli türlerdeki mevcut yetişkin ağaçlar korunacak. Projedeki yeşil alana çeşitli türlerde yetişkin ağaçlar dikilecek ve yeşillendirme çalışmaları alanının tüm kısımlarında tamamlanacak. Sert zemin uygulaması için kırmızı, beyaz ve siyah renklerde parke taş uygulaması yapılacak” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş