HASTANE TAKSiLERiNE YENi YER YAPILDI

İnegöl Devlet Hastanesi girişinde bulunan taksicilerin vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetlerin ardından yerlerinin değiştirilmesi gündemdeydi. Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada; “Taksicilerin yeni yeri İnegölspor tesislerinin yanında yapılan yeni otopark alanıdır” dedi.

Yayınlama: 13.09.2019
558
A+
A-

Hastaneye gelen vatandaşlar, Devlet Hastanesinin girişinde bulunan taksi durağındaki taksicilerin, araba trafiğini etkilediği ve park sorununa neden olduğu gerekçesiyle taksicileri İnegöl Belediyesine şikâyet etti.

 

Şikâyetler üzerine çalışmalara başlayan İnegöl Belediyesi yeni taksi durağı için Burhaniye Mahallesi İnegölspor tesislerinin yan kısmında bulunan İsmail Hakkı Timur Sokak üzerinde bulunan boş alanı otopark düzenlemesi yaparak taksiciler için uygun bir park haline getirdi. Gösterilen yere de kooperatif tarafından yeni taksi durağı yapıldı.








 

Yapılan çalışma hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Alper Taban, “Burada kaldırımlarımız 4 metreden 2 buçuk metreye düşürülecek. 2 metrelik mesafede de vatandaşlarımız açılı paklanmayı yapabilecek. 20 araçlık cep otoparkı oluşturulacak. Ayrıca hastane taksi bu noktada konuşlandırılarak hizmetine devam edecek. Burada da 30 araçlık otopark hayata geçirmiş olacağız. Bildiğiniz gibi araç park alanları en önemli konularımızdan biri. Biz de bunu olabildiğince üretmek istiyoruz. Arkadaşlarımız da burada ciddi manada bir çalışma gerçekleştiriyor. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerin kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.