HASTANEDE SİLAHLI SALDIRI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTILAR

İnegöl Devlet Hastanesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen silahlı saldırı olayı sonrası Öz Güven-Sen Bursa İl Başkanı Yavuz Ağırman İnegöl’e gelerek Devlet Hastanesi’nde basın açıklaması yaptı. Ağırman açıklamasında, “Bu olayın hukuki takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.” Dedi.

Yayınlama: 01.04.2017
737
A+
A-

İnegöl Devlet Hastanesinde geçtiğimiz günlerde  gerçekleşen silahlı  saldırı olayı sonrası Öz Güven-Sen Bursa İl Başkanı Yavuz Ağırman İnegöl’e gelerek Devlet Hastanesi’nde basın açıklaması yaptı. Ağırman açıklamasında, “Bu olayın hukuki takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.” Dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde İnegöl Devlet Hastenesi Kadın Doğum Servisinde meydana gelen olayda bir hasta yakının hastane personeli ile tartışması büyüyünce belindeki tabancayı çekerek korku dolu anlara yaşanmasına sebep olmuştu. Olayın ardından yakalanarak gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan şahsın serebest kalması güvenli görevlilinin tepkisine sebep oldu.Öz Güven-Sen Bursa İl Başkanı ve yönetimi İnegöl’e gelerek konu ile ilgili  İnegöl Devlet Hastanesi önünde hastane güvenliği ile birlikte  basın açıklaması yaptı.






 

Basın açıklamasında açık hedef konumunda olduklarını vurgulayan Öz Güven-Sen Bursa İl Başkanı Yavuz Ağırman “Ülkemizde sağlık çalışanlarına şiddet ve şiddet girişimleri hızla artmaktadır. Bunun bir örneği de şuan bulunduğumuz İnegöl Devlet Hastanesinde gerçekleşmiştir. Sağlık çalışanlarına şiddet uygulamaya yeltenen kişiye karşı saldırıyı bertaraf etmek için olay yerine giden meslektaşlarımıza bu kişi tarafından silahlı saldırı girişiminde bulunulmuştur. Açık hedef konumunda olan Özel Güvenlik çalışanları düşük ücret, yetersiz teçhizat ve sınırlı yetkilere rağmen can siperine bir şekilde görevlerini sürdürmektedirler. Bu koşullara rağmen görevini aksatmadan, insanlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya devam eden meslektaşlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, sağlıklı ve güvenli bir ortam sunulması, bu tarz olaylara karşı cezai yaptırımların caydırıcılığının ve meslektaşlarımızın yetkilerinin artırılması için yetkili mercilerin gerekli yasal ve yapısal düzenlemeleri bir an önce hayata geçirilmeleri biz özel güvenlik çalışanlarının en büyük beklentisidir.” İfadelerini kullandı.

 

Konunun takipçisi olacaklarını belirterek sözlerien devam eden Ağırman,  “Son olarak gerek meslektaşlarımıza gerekse diğer sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti Öz-Güven-Sen Sendikası olarak şiddetle kınıyor. Bu tür olayların tekrar yaşanmamasını diliyor. Bu olayın hukuki takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş