HASTANEYE TIBBi öNLüK VE CiHAZ DESTEĞi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi, Covid-19 ile mücadele kapsamında İnegöl Devlet Hastanesine tıbbi önlük ve cihaz desteğinde bulundu.

Yayınlama: 07.04.2020
14.377
A+
A-

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi ile yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde mücadele devam ediyor.

 

Bu kapsamda İnegöl MÜSİAD Şubesi tarafından İnegöl Devlet Hastanesine 500 adet tıbbi önlük ve 30 adet oksijen seviyesini ölçen cihaz bağışında bulundu.








Cihazların teslimi için İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimliğinde düzenlenen törene MÜSİAD İnegöl Şubesi Sağlık Sektör Komitesi Başkanı Serdar Nalcı, Şube Müdürü Emin Süküt ile İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettim Göçmen katıldı.

 

MÜSİAD İnegöl Şubesi Sağlık Sektör Komitesi Başkanı Serdar Nalcı yaptığı açıklamada, “Şube olarak bu zor süreçte İlçemizde COvid-19 ile mücadele çalışmalarının her noktasında yer alıyoruz. Kaymakamlık başkanlığındaki Vefa Sosyal Destek Gurubunda yer almakla birlikte burada yer alan çalışmalarda şube olarak katkımızı vermekteyiz. Ayrıca gençlik kurulumuz üyeleri tarafından Kaymakamlığımız tarafından belirlenen ailelere gıda yardımları yapılıyor. Yine zimem defteri çalışmalarımız yılın 12 ayı boyunca sürmektedir. Tüm çalışmaların dışında özellikle sağlık çalışanlarımıza moral olmak destek olmak adına İnegöl Devlet Hastanesi ile iletişime geçtik ve ne gibi katkımız olabilir diye kendilerine sorduğumuzda, tıbbi önlük ve oksijen ölçer cihaz ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Kendi içimizde hızlı bir şekilde organize olarak bu ihtiyacı üyelerimiz ile paylaştık. Talep edilen ihtiyacı hayırsever değerli üyelerimizin büyük teveccüh göstermeleri ile karşıladık ve bugün de burada 30 oksijen ölçer cihazımızı değerli hastane Başhekimimize teslim ediyoruz. Yönetim kurulumuz adına bu ihtiyaçların karşılanmasında büyük desteği olan kıymetli MÜSİAD üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyor, Devlet Hastanemizin ve tüm sağlık çalışanlarımıza MÜSAD İnegöl Şubesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen’de açıklamasında şunları kaydetti; “Hastanemizde ihtiyaç duyulan, hastaların oksijen seviyesini ölçmeye yarayan pulseoksimetre cihazları ile personellerimizin hastalarımıza bakım yaparken izolasyon için kullandığı önlükleri temin ederek destekte bulunan MÜSİAD İnegöl Şubesi yönetimine, üyelerine teşekkür ederiz. Bu zor günlerde sergilenen bu dayanışma örneği gücümüze güç katmış, sağlık personeline büyük moral olmuştur. Kendilerine tüm sağlık çalışanları adına şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.