HELAL OLSUN SİZE GENÇLER!

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir bankamatikte para çekmek isteyen iki genç, işlem yapacakları sırada bankamatikte para buldu. Gençler hiç tereddüt etmeden İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerini arayarak paraları teslim etti.

Yayınlama: 14.02.2017
1.006
A+
A-

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir bankamatikte işlem yapmaya gelen Ali Başol ile Murat Şaşmaz isimli gençler, bankamatiğin para bölümünde bir miktar para gördüler.

 

Önce şaşıran gençler durumu Emniyet Ekipleri’ne bildirdiler. Gelen ekipler iki arkadaşın bulduğu bir miktar parayı tutanak karşılığında gençlerden teslim aldı. 






 

İNSANLIK VAZİFEMİZİ YAPTIK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Başol, “Bankamatikte para çekmeye geldik. Bu sırada bir miktar para bulduk. Paranın sahibi aradık ancak bulamadık. Bunun üzerine polise haber verdik. Gelen ekiplere bulduğumuz parayı teslim ettik. Sonuçta bu parayı harcayamazdık çünkü bulduğumuz para bize ait değildi ve haram para oluyordu. İnşallah polisler paranın gerçek sahibini bulur teslim ederler. Biz üzerimize düşen insanlık vazifemizi yaptık, mutluyuz” diye konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş