Her gün yeni bir rezillik yaşanıyor

Yayınlama: 17.01.2023
5.812
A+
A-

Bursa Ankara Karayolu’na paralel bir şekilde yapılan ve özellikle de ailelerin yaz aylarında hafta sonları uğrak yerlerinden biri olan Şehir Parkı, nahoş görüntülere sahne oluyor. Birçok vatandaş konu ile ilgili tepkisini dile getirirken, bölgede fuhuş pazarlığının yapıldığı iddiaları da var.

İnegöl Şehir Parkı’nda son yıllarda farklı görüntülerin yaşanması tepkilere neden olmuştu. Birçok şahsın nahoş görüntülerinin meydana geldiği park, sık sık gündeme gelirken, bugün de yine aynı görüntüler yaşandı.

İddiaya göre bu alanı yatak odası gibi kullanmaya çalışan iki gencin etrafına aldırış etmeden nahoş durum sergilemesi üzerine çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Ayrıca vatandaşlar polise de ihbarda bulunarak durumu bildirdi.






SÜREKLİ AYNI DURUMLAR YAŞANIYOR

Çevredeki vatandaşlar Şehir Parkı’nda sürekli aynı durumların yaşandığını ve bu nedenle bu noktada güvenlik görevlisinin olmasını gerektiğini belirtti.

ŞOK İDDİA; FUHUŞ PAZARLIĞI

Öte yandan bölgedeki bazı vatandaşların iddiasına göre, fuhuş pazarlığının da bu bölgede yapılıyor.

EMNİYET UYGULAMA GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl gelen şikayetler üzerine İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir’in talimatı ile İnegöl Şehir Parkı’nda geniş çaplı uygulama gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen ve İnegöl medyası tarafından canlı yayınla verilen uygulamada birçok gencin alkol aldığı görüntülere yansımıştı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş