HER YARIŞMADAN ÖDÜLLE DÖNÜYORLAR

İnegöl Belediyesi DOSTUM Oryantiring takımı, yine farkını ortaya koyarak kendi kategorisinde bu yıl da şampiyonluğu kimseye bırakmadı. Başarılarına başarı katarak, katıldığı her yarışmadan ödüllerle dönen takımlarımız Türkiye Şampiyonu oldu.

Yayınlama: 25.06.2019
447
A+
A-

Türkiye Oryantiring Şampiyonasının son etabı 21-22 Haziran 2019 tarihlerinde Kırıkkale’de gerçekleştirildi. 25 ilden 60 kulüp ve 648 sporcunun katıldığı yarışmaya İnegöl Belediyesispor Oryantiring kulübü takımları da katıldı. Kıyasıya bir mücadele ile gerçekleşen yarışmanın sonunda 14 yaş kategorisi kız ve 12 yaş kategorisi erkek takımlarımız Türkiye Şampiyonu oldu.  Bundan önce de Türkiye Oryantiring Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 9-10 Mart 2019 tarihlerinde Kahramanmaraş’da 2150 sporcu, 128 kulüp ile 48 ilin katılımıyla gerçekleşen 2.Kademe 14 Yaş ve Altı Türkiye Oryantiring Şampiyonasından da çeşitli kategorilerde birincilik, ikincilik ve üç bireysel şampiyonluk ile dönmüştü.  

 

“ALANINDA UZMAN EĞİTİMCİLERLE ÇALIŞIYORUZ”






Her yaş kategorisinden sporcuların uğraş verdiği Oryantiringi sevme ve sevdirme adına önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirten Taban, “Alanında uzman eğitimcilerle çalışıyoruz özellikle antrenörümüz Tarık Şeker hocamız ve Türkiye Oryantiring Milli Takım sporcumuz Hilal Oruç’un bu konudaki azim ve gayreti bizler için çok önemli. Hem İnegöl’de düzenlemiş olduğumuz ulusal düzeydeki yarışlar, hem de ülkemizin farklı yerlerinde düzenlenen organizasyonlara katılım gösterilerek önemli başarılara imza atmamız bizlerin iyi yolda olduğunu gösteriyor” ifadelerine yer verdi.

                                                                                                                                                                                                              

Taban son olarak, “Türkiye Oryantiring Şampiyonasında elde edilen bu önemli başarıdan dolayı takım sporcularımızı yürekten kutlar, böyle başarılı sonuçlara her daim ulaşılması temennisiyle, doğa ile bütünleşme adına tüm adrenalin tutkunlarını Dostuma beklediğimizi buradan bir kez daha ifade ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş